Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Dominika Cibulková neodolala! Ukázala Jakubka v overale za 500 eur, je na zjedenie!
Zdielať na

Dominika Cibulková neodolala! Ukázala Jakubka v overale za 500 eur, je na zjedenie!

Archívna reportáž

Že má Dominika Cibulková rada luxus snáď ani netreba zdôrazňovať. Svoje poctivo zarobené peniaze míňa naozaj vo veľkom štýle a len ťažko ju možno zočiť v niečom neznačkovom. Necháva si dokonca v otázkach módy radiť od svojho kamaráta, stylistu Andreja Kusalíka. Ktovie, či plánuje jeho služby využiť aj pri Jakubkovi, no zjavne si aj pri synčekovi potrpí na kvalite.

Ešte pred narodením synčeka Jakubka, ktorý prišiel na svet vo Viedni 14. júna tohto roku, nechala Dominika Cibulková nahliadnuť svojich fanúšikov do pripravenej detskej izbičky, vrátane šatníku. Už vtedy bolo jasné, že chlapček bude "fashionista", ako ho rada s láskou mama volá. Nič sa na tom nezmenilo, Dominika neváha dať na jediný kus odevu svojho synčeka stovky eur.

Obľúbená značka našej najúspešnejšej tenistky s výrazným logom F má miesto v šatníku mnohých celebrít. Radi sa v týchto kúskoch ukazuje aj rodinka Vrbovských, a rodina Dominiky Cibulkovej nijako nezaostáva. Treba uznať, že ide o veľmi vkusné kúsky, o kvalite ktorých niet pochýb. 

Dominika odpovedala po Jakubkovom narodení aj na otázky na telo:

​Aktuálne sa Dominika tak trochu opustila na Jakubkovi oblečenom v béžovo-bielom pletenom overale s logom F po celej ploche. "Nie som za logá na bábätkách, ale tento pletený Fendi je na ňom taký rozkošný, že nemôžem," objasnila, prečo nedokázala odolať a zverejnila v Instastories hneď sériu fotiek svojho synčeka. Ten je skutočne rozkošný a každým dňom vyzerá viac a viac ako úplná kópia svojho otca.

Jakubko je rozkošný a veselý chlapček:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Reklama na stastie ❤️❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Chlapčekovi je zrejme úplne ukradnuté, že má na sebe kúsok za približne 500 eur, no mame v kočíku ochotne pózoval. Niet sa jej čo čudovať, že sa chcela fotkami pochváliť, Jakubko by mohol ísť rovno do časopisu. "Dobre, ale mohli by sme už ísť, prosím? Skončil som, papa," pridala vtipný komentár k fotke, kde už Jakubka mamin objektív zjavne prestal zaujímať. Ešte jednu vec ale Dominika zrejme neplánovane prezradila - jej synček rastie ako z vody, vanička hlbokého kočíku mu už zjavne zakrátko bude malá. Môže si ale byť istý, že mama vytiahne z talóna opäť niečo parádne.

Súvisiace články

Najčítanejšie