Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Dovolenková destinácia Rytmusa s rodinou ODHALENÁ! Tu sa vyhrievajú za mastnú sumičku!
Zdielať na
Hudba

Dovolenková destinácia Rytmusa s rodinou ODHALENÁ! Tu sa vyhrievajú za mastnú sumičku!

Archívna reportáž

Patrik, Jasmina a Sanel Vrbovskí stihli zmiznúť zo Slovenska tesne pred zavedením lockdownu. Síce nie je jasné, na ako dlho na dovolenku išli, no je možné, že sa stihnú vyhnúť aj testovaniu. Rozhodne sa ale nevyhnú karanténe, nakoľko išli do krajiny, z ktorej je to po návrate povinné.

Perfektné počasie, málo turistov, príjemné more a absolútny luxus - tak vyzerajú aktuálne dni rodinky Vrbovských. Odporúčanie na izoláciu vzali skutočne vážne a odišli sa izolovať 2200 kilometrov ďaleko. Hoci zjavne nechceli prezradiť, kde sa nachádzajú, jeden malý detail destináciu prezradil.

Od piatku zásobuje Rytmus svojich fanúšikov na Instagrame fotkami postupne z letiska, z pláže, z mora, aj z luxusného hotela. Hlási 30-stupňovú teplotu a tak väčšine ľudí napadlo, že odišli do vzdialenej exotiky. No nie je to pravda.

Rytmus pri svojej rodine rozhodne nešetrí:

​Na jednej z fotiek, ktorú raper zverejnil, v pozadí vidno názov hotela. Hoci ide o sieť, podľa ďalších zverejnených fotiek sa už dalo celkom presne určiť, že rodina Vrbovských sa nachádza v letovisku Belek v Turecku. Predpoveď počasia hlási pre lokalitu pri Stredozemnom mori parádnych 32 stupňov Celzia a podobne to má vyzerať aspoň do soboty.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Pekný deň prajem #ŠakAleKefkaNo

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Hotel, v ktorom sa ubytovali, patrí medzi najluxusnejšie v lokalite aj podľa hodnotení. Päťhviezdičkový rezort ponúka skutočne služby od výmyslu sveta, ako aj prekrásnu záhradu, množstvo bazénov a bohaté švédske stoly. No aj si za to pýtajú mastnú sumičku - jedna noc v tomto hoteli stojí približne 400 eur za izbu pre dvoch, Sanel má služby zadarmo. Za také peniaze si mohli vybrať skutočne aj vzdialenú exotiku, no možno práve relatívna blízkosť a krátky let bolo to, čo rozhodlo. Jediná nepríjemnosť ich čaká pri návrate domov. Nakoľko Turecko nie je na zozname tzv. zelených krajín, na piaty deň po návrate sa budú musieť nechať otestovať na koronavírus. Vzhľadom na celoplošné testovanie s tým ale zrejme aj tak počítali.  

Súvisiace články

Najčítanejšie