Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Desivé priznanie! Madonnu znásilnili s nožom v ruke!
Zdielať na
Hudba

Desivé priznanie! Madonnu znásilnili s nožom v ruke!

Archívna reportáž

Nejedna hviezda už svet šokovala tvrdením, že v jej živote nebolo všetko úplne ideálne. V niektorých prípadoch ide skutočne o príšerné zážitky spojené s násilím či zneužívaním. Medzi celebrity s ťaživými spomienkami patrí aj Madonna. Hviezda, na ktorú by si dnes nikto netrúfol ani krivo pozrieť, má za sebou otrasnú skúsenosť so znásilnením.

Už 40 rokov žiari na popovom nebi tak, ako žiadna iná speváčka, nenadarmo Madonnu nazývajú aj kráľovnou. No začiatky neboli ľahké. Tesne predtým, ako jej hviezda naplno zažiarila, sa stala obeťou znásilnenia. Nepochybne šlo o desivý zážitok, znásobený o strach o život, keďže násilník sa vyhrážal speváčke s nožom.

Madonne vtedy rozhodne ani nenapadlo, že o 42 rokov neskôr sa tento otrasný trestný čin stane súčasťou pripravovaného životopisného filmu o nej samotnej. Jeho tvorba je už v plnom prúde. 

Madonna je opäť vo forme na výkony, no korona to vidí nateraz inak:

​Scéna, na ktorú by asi drvivá väčšina ľudí najradšej zabudla, tak bude zvečnená. Režisérkou filmu pritom bude samotná Madonna, scenár je v rukách bývalej striptérky Diablo Cody, ktorá je však už nejakú dobu vychytenou scenáristkou. Nie je jasné, či to bol nápad samotnej Madonny, alebo jej kolegyne, no nepochybne aj táto scéna bude ťahák. Hoci skutočnosť ani trochu príťažlivá nebola. "New York pre mňa nebol vždy tým, čo som si predstavovala. Neprivítal ma práve s otvorenou náručou. Prvé roky akoby mi pri hlave držali zbraň. Vyvliekli ma s nožom za chrbtom na strechu, kde ma potom znásilnili. Trikrát sa mi vlámali do bytu. Ani neviem prečo, keď som tam nič nemala, keď mi ukradli jedinú cennú vec - rádio," zaspomínala si na ťažké časy pre magazín Harper's Bazaar. 

Aj takto vyzerá práca na pripravovanom filme:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#screenplay #diablo

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna),

Nikdy však nešla na políciu, nakoľko sa hanbila odporný zážitok opisovať pred policajtmi, aj pred súdom. Cítila sa byť dosť ponížená aj bez toho. No po rokoch je to už iná téma. "Šokujúce momenty sú súčasťou jej DNA. Pre Madonnu je to doslova jej osobná katarzia. Odkrýva spomienky, ktoré ostali dávno zabudnuté," prezradil zdroj z jej blízkeho okolia, prečo sa rozhodla dať do filmu aj ťaživé spomienky. Ona sama tvrdí, že nechce napísať žiadny odpad a bude to silný film, ako jej život.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie