Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Lucie Bílá na svojom milom nešetrí! TÚTO nehnuteľnosť kúpila pre istotu hneď dvojmo!
Zdielať na
Hudba

Lucie Bílá na svojom milom nešetrí! TÚTO nehnuteľnosť kúpila pre istotu hneď dvojmo!

Archívna reportáž

Možno aj to, že populárna česká speváčka Lucie Bílá (54) pochádza z jednoduchej rodiny a jej rodičia si nemohli priveľmi vyskakovať, ona sama sa vždy snaží napriek nemalým príjmom myslieť aj na zadné vrátka. Chváli sa, že zabezpečila aj celú svoju rodinu, samozrejme syna, ale aj brata, okrem iného aj kúpou nehnuteľností. No a skrátka nepríde ani jej súčasný partner, vyšportovaný fešák Radek Filipi (37).

Lucie Bílá má lásky na rozdávanie, najmä pokiaľ sa to týka blízkych jej srdcu. Nedávno vyšlo najavo, že si na jar tohto roku kúpila ďalší byt v Prahe, konkrétne v dome v Michli, píše portál Extra.cz. A iste nie náhodou si tesne pred ňou kúpil byt vedľa  aj partner Radek, no je skôr pravdepodobné, že aj jeho byt zaplatila speváčka.

Luciin byt stál podľa kúpnej zmluvy z 10. februára tohto roku zhruba 110 000 €. K bytu patrí aj pivnica a podiel na pozemku a spoločných priestoroch inak zvonku pomerne ošumelého domu, fotky si môžete pozrieť TU. Podobnú sumu, len o málo vyššiu, zaplatil o pár dní skôr jej partner a zároveň road manažér a ochranca.

Pred mesiacom otvorila Lucie po rekonštrukcii svoje divadlo:

​Obaja partneri žijú spoločne v Luciinej vile v jej rodných Otvoviciach. Tam sa ona sama cíti najlepšie. Dom sa postavil podľa jej plánov a predstáv, a tak nečudo, že ho považuje za svoj pravý domov. V Otvoviciach navyše žije aj jej otec a brat, ako aj veľa jej priateľov z detstva. Tí nad ňou držia ochrannú ruku a všemožne jej vychádzajú v ústrety. Všetkým spoluobčanom sa odvďačila kúpou kultúrneho domu, ktorý dala zrekonštruovať a konajú sa v ňom koncerty a programy so slávnymi českými umelcami. Prevádzkuje tam aj reštauráciu. Teraz však túto činnosť musela kvôli koronavírusu utlmiť, no pandémia jej nezabránila v otvorení jej vlastného divadla.

Lucie a Radek pôsobia ako čerství zaľúbenci:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Máme rande...❤️ #láskajenejvíc

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila),

Aké majú plány obaja partneri s bytmi, pochopiteľne, neprezradili. Možno sa len domnievať, že ich chcú prepojiť, alebo jednoducho len tak prenajímať, tak či onak, je to pre nich iste investícia do budúcnosti. Ceny bytov a nehnuteľností idú v Prahe do závratných výšok a tak skoro sa to veľmi nezmení. Výška ich investície bola na pražské pomery výhodná. Lucia má zrejme dobrých poradcov, sama iste nemá čas na sledovanie trhu s nehnuteľnosťami, no ako ju poznajú ľudia z jej okolia, krok vedľa by nespravila.

Súvisiace články

Najčítanejšie