Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Z hokejového boha bezdomovec? To čo sa stalo s Jágrom?!
Zdielať na

Z hokejového boha bezdomovec? To čo sa stalo s Jágrom?!

Archívna reportáž

Azda niet na svete človeka, ktorý by v živote nepočul meno Jaromír Jágr. Český hokejista s číslom 68 sa navždy zapísal do histórie jednak ako hráč s tretím najvyšším počtom odohraných zápasov, no najmä aj ako tretí najúspešnejší strelec gólov v histórii po legendárnom Waynovi Gretzkom a Gordie Howeovi. Pochopiteľne, za roky v NHL zarobil obrovské milióny a o živobytie sa na niekoľko generácií nemusí obávať. O to viac prekvapila jeho aktuálna podoba.

Jaromír Jágr ukončil aktívnu kariéru v NHL v roku 2015 po 25 rokoch. Ešte predtým pôsobil 10 rokov v československej lige a dnes ešte stále hráva za svoj vlastný klub Rytíři Kladno, hoci má už 48 rokov. Každému je jasné, že okolo 150 miliónov dolárov, ktoré zarobil iba v NHL, plus ďalšie mastné sumy za reprezentáciu či za reklamy, len tak ľahko neminie. 

Možno práve preto je tento športovec tak veľmi nad vecou, že si nedbá robiť žarty aj na vlastné triko. Aktuálne skutočne zaskočil fanúšikov svojou podobou, v ktorej sa však na seba v skutočnosti vôbec nepodobá.

Jaromír Jágr sa ukázal aj v relácii televízie JOJ Siedme nebo:

​Strapaté, neupravené vlasy a veľmi čudný zostrih fúzov - na prvý pohľad vyzerá, že sa Jarda Jágr už úplne opustil. "Doba kamenná 2020," okomentoval krátko a vtipne svoj vzhľad na Instagrame. V Česku platia prísner opatrenia už o pár dní dlhšie, ako u nás, o kaderníctvach a barber shopoch si teda môže nechať len snívať. Asi to chcela legendárna 68 naznačiť svojou fotkou. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Doba kamenná 2020?

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr),

V skutočnosti rozhodne tak biedne nevyzerá, hoci, ako je zrejmé napríklad aj z videjka spred pár týždňov, ani hokejový boh veru nemladne. No je vysoká šanca, že už onedlho bude mať šancu výrazne omladnúť. Zdá sa totiž, že je už nejaký mesiac zamilovaný a skutočne pred päťdesiatkou by už mohol pomýšľať aj na potomka. Ten mu potom roky iste uberie, keď bude namiesto po ľade behať za malým stvorením s "vrtuľou v zadku". V tejto chvíli sa ale musí uspokojiť aspoň s tým, že jeho fanúšikovia ho podľa reakcií pod fotkou "žerú" za každých okolností, aj v absolútne neupravenej podobe.

Súvisiace články

Najčítanejšie