Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Celý tato? Dominika Cibulková ukázala manžela a synčeka, všimli si TO všetci!
Zdielať na

Celý tato? Dominika Cibulková ukázala manžela a synčeka, všimli si TO všetci!

Archívna reportáž

Malý pán Jakubko Cibulka oslávi onedlho tri mesiace. Na tak mladý vek toho stihol pomerne dosť. Výlety od výmyslu sveta, dokonca aj dovolenku pri mori. Nič iné sa ale od Dominiky Cibulkovej, ktorá si život užíva naplno, ani nedalo čakať.

Hoci strávila 31-ročná Dominika Navara Cibulková, ako znie celé meno tenistky, na dovolenke s rodinkou len týždeň, zjavne ešte stále spomína. Pravdepodobne po prehrabaní sa kopou fotiek z chorvátskeho Dubrovníku, kde si užívali aj s kamarátmi, narazila na záber, ktorý skutočne potešil všetkých fanúšikov.

Už nejaký čas je jasné, že Dominika sa rozhodla svojho synčeka neskrývať ani na sociálnej sieti. Keďže sa rada a často chváli svojím bohatým materiálnym zázemím, nepochváliť sa takým dokonalým dielkom, ako je jej vlastný syn, by bolo zvláštne.

Cibulková priznala aj slzy:

​No Jakubko zjavne nie je jediný muž, ktorý má pevné miesto v Dominikinom srdci, a je to pochopiteľné. "Mala som jedného, teraz mám dvoch. Nebola som pripravená na toľko bezvýhradnej lásky," napísala ku krásnej fotke svojich najmilovanejších. Potetovanému bradáčovi Michalovi a rozkošnému bábätku Jakubkovi to spolu neskutočne ladí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I had one,now i have two . . . ?????? wasnt ready for such unconditional love! ??

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Krásne vlásky, bábätkovské faldíky a úsmev, z ktorého sa jeho rodičom musia podlamovať kolená. Dominike obzvlášť, lebo podľa všetkého sa pozerá na malú kópiu manžela. Prezrádzajú to najmä oči, ktoré majú Michal a jeho syn skutočne rovnaké. Zhodli sa na tom aj viaceré komentujúce, napríklad aj tenistka Eugenie Bouchard, ktorá to napísala jasne: "Och, bože, on vyzerá ako ocko!" No aj ďalší podotkli, že chlapček akoby otcovi z oka vypadol. To však ešte neznamená, že to je definitívne. Najmä počas prvého roka sa totiž bábätká zvyknú dramaticky meniť a hovorí sa, že práve v prvých mesiacoch sa obvykle podobajú na otca, potom to už môže byť aj úplne inak.

Súvisiace články

Najčítanejšie