Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
S TOUTO ženou podvádzal Vémola Lelu, keď bola tehotná! Bez okolkov to priznala!
Zdielať na

S TOUTO ženou podvádzal Vémola Lelu, keď bola tehotná! Bez okolkov to priznala!

Archívne video

Pred pár dňami uťali zápasník MMA Karlos Vémola a modelka Lela Ceterová svoj vyše dva roky trvajúci vzťah. Spravili to aj verejne, každý na svojom profile na sociálnej sieti. Hoci to vyzeralo, že sa dohodli ako dospelí ľudia, na povrch sa postupne vyplavuje špina v neprospech "Terminátora".

Rodená Žilinčanka Lela Ceterová už minulý rok neudržala nervy na uzde a spravila svoju partnerovi "scénu" na Instagrame. Celkom jednoznačne mu odkázala, že prioritou má byť rodina, a tú mu "ku*va nedá", ako napísala.

Už je jasné, koho nevyberaným slovom označila, ak ich ovšem nebolo viac, čo vie asi len Karlos. Jedna dievčina sa totiž k mileneckého vzťahu so zápasníkom priznala pre Blesk.cz celkom bez okolkov.

Vémola dostal K.O. od Végha aj od Lely:

​Podľa profilu by mohol byť nejeden človek zmätený, či nejde o pornoherečku. V skutočnosti je Zdeňka Černá fitnesska, no poriadne vystužená silikónom. "Raz mi napísal na Facebooku a začali sme sa baviť. Potom ma pozval do Prahy na zápas minulý rok v lete, keď bola Lela tehotná. A tak to začalo. Potom sme sa začali stretávať po dobu, čo som bola v Česku," hovorí športovkyňa žijúca dlhodobo v Nemecku.

Takto oznámila Lela rozchod:

Ak by si človek pomyslel, že by Zdeňke mohlo prekážať mať styk s mužom, ktorý čaká s partnerkou dieťa, je na omyle. "Vedela som, že má priateľku, ale práve som bola nezadaná a tak som to brala ako dobrodružstvo. Nijako mi to neprekážalo," povedala aspoň úprimne sexbomba. Zverejnila dokonca aj fotku z Karlosovej kúpelne, keď sa ich vzťah naštrbil, zrejme ako pomstu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#karlosvemola #mechenice #terminator

Príspevok, ktorý zdieľa Zdenka Cerna (@lulublonde_official),

Požiadal ju, aby ju zmazala, čo aj chcela spraviť. "Medzitým mi ale zavolala rozčúlená Lela. Povedala, nech ju zmažem, ale na rozdiel od Karlosa veľmi hrubým spôsobom. To ma urazilo a povedala som, že nič mazať nebudem," hovorí Zdeňka, pre ktorú je asi ťažké pochopiť, že Lela mohla byť skutočne nahnevaná. No tvrdí, že vzťah neskončil a len koronavírus im zabránil v ďalšom stretnutí. To by ale malo byť už onedlho. Lele to však môže byť v tejto chvíli už jedno. Navyše, podľa ostatných indícií nebola fitnesska jediný Vémolov úlet mimo vzťah.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie