Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Strach o spevácke hviezdy! Hana Zagorová s manželom bojujú s COVID-19!
Zdielať na

Strach o spevácke hviezdy! Hana Zagorová s manželom bojujú s COVID-19!

Archívna reportáž

O čom sa už pár dní v Česku klebetilo, sa v piatok potvrdilo. Česko-slovenský manželský pár Hana Zagorová a Štefan Margita sa nakazili koronavírusom, z čoho sa u nich rozvinula, žiaľ, aj choroba COVID-19. Speváčka na tom nie je dobre.

Koronavírus sa v susednom Česku šíri posledné dni šialenou rýchlosťou. Denne pribúdajú stovky pozitívne testovaných. Medzi nimi sa, žiaľ, ocitla aj taká spevácka legenda, akou nepochybne 73-ročná Hana Zagorová je. Ochorel aj jej manžel, 64-ročný slovenský tenorista Štefan Margita.

Štefan Margita je na tom dobre a choroba má u neho len ľahký priebeh, môže tak byť v domácej liečbe. Horšie je na tom speváčka, ktorú pre vysoké horúčky museli hospitalizovať v nemocnici.

Zdá sa, že trochu z Elixíru šťastia bude Hanka teraz potrebovať:

​Aktuálne sa mala zúčastniť nakrúcania dvoch zábavných programov, no z oboch sa ospravedlnila. Zatiaľ to však bolo len s tým, že je prechladnutá. No v piatok už visel oznam aj na oficiálnom webe a Facebooku Zagorovej. "Naši milí, nechceli sme vás zaťažovať našimi starosťami. Áno, obom nám vyšli pozitívne testy na covid. Nech sa to nemusíte dozvedať z rôznych nafúknutých špekulácií," vysvetlili svoje pohnútky k zverejneniu nemilej správy.

Zrejme aj nedeľňajšie narodeniny oslávi Hana Zagorová v nemocnici, no nepochybne všetci veria, že k sviatku jej bude dopriate uzdravenie. "Verte, že robíme, čo môžeme a čoskoro sa s vami uvidíme," ukončili optimisticky oznámenie. Zagorová patrí medzi najväčšie české spevácke hviezdy s takmer 11 miliónmi predaných albumov. Vystúpením v La Scale, v Kráľovskej opere v Covent Garden, alebo v New Yorku v Metropolitnej opere sa zase môže pochváliť náš tenorista, Štefan Margita.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie