Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dokonalosť! TAKTO Heidi Klum zapózovala úplne nahá svojmu mladému manželovi!
Zdielať na

Dokonalosť! TAKTO Heidi Klum zapózovala úplne nahá svojmu mladému manželovi!

Archívne video

Je až neuveriteľné, aké šťastie majú niektorí ľudia. Hoci v prípade supermodelky Heidi Klum ťažko povedať, či má väčšie šťastie ona, alebo jej manžel, hudobník Tom Kaulitz, že má patrí srdce tejto krásnej Nemky. Evidentne je láska medzi nimi stále vo vášnivej fáze, ako potvrdzuje aj jedna z fotiek na sociálnej sieti.

Do tretice všetko najlepšie. Evidentne to zatiaľ v prípade manželstva 47-ročnej Heidi Klum a 31-ročného Toma Kaulitza platí. Ich príspevky sú už druhý rok ako z romantického filmu a je jasné, že sa jeden druhého stále nevedia nabažiť.

Už viackrát zverejnila Heidi dráždivé fotky, ktorých autorom bol jej manžel. Ťažko sa dohodovať, čo sa u nich dialo pred alebo po odfotení, no zvodnej kráske možno asi len ťažko odolať.

​Aktuálne pridala na svoj Instagram fotku, na ktorej necháva na fantázii už skutočne minimum. Stojac úplne nahá za priehľadným záves ukázala na obdiv dokonalé prsia, ktorých akoby sa vek ani dojčenie ani nedotkli. Spodné partie sú decentné schované za ohybom látky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Mondazzzze ?❤️ @tomkaulitz ?

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum),

Na popis fotky využila jediné slovo, či skôr slovnú hračku "mondazzze", ktorý znamená čosi ako lenivý pondelok, keď sa človeku nič nechce a snaží sa naštartovať. Zrejme naznačila, že nič lepšie, ako stráviť deň v posteli s jej o 16 rokov mladším manželom nepripadalo do úvahy. Heidi sa ale rozhodla, že na túto erotickú fotku nepovolí komentáre, zrejme aby sa vyhla nielen posudzovaniu, ale aj "uslintaným" komentárom, ktoré by nepochybne prišli.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie