Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Otrasný podraz! Ivana Gottová prišla o pamiatku na zosnulého Karla!
Zdielať na

Otrasný podraz! Ivana Gottová prišla o pamiatku na zosnulého Karla!

Archívna reportáž

Zrejme ani vo sne by vdovu po zosnulom Karlovi Gottovi nenapadlo, že sa nájde niekto tak hlúpo iniciatívny. Neznámy "aktivista" pripravil nielen ju, ale aj 186 tisíc fanúšikov jej manžela na sociálnej sieti o možnosť tešiť sa z nových fotiek a spomienok na maestra.

Správu Ivany Gottovej začali šíriť mnohé známe osobnosti, vrátane Leoša Mareša. Aj vďaka tomu sa pomerne rýchlo po Instagrame "rozkríklo", že oficiálny profil Karla Gotta je už zmrazený. Našiel sa totiž človek, možno aj viacerí, ktorí pocítili potrebu nahlásiť, že slávny spevák zomrel.

Nepochopiteľné na tom je nielen to, že mali snahu odstrihnúť Ivanu od možnosti pridávať nové príspevky, ale sa aj vydávali za Karlovu rodinu, aby sociálna sieť správu akceptovala. Žiaľ, iné overenie zjavne nefunguje.

Smrť Karla Gotta zasiahla milióny ľudí:

​Ivana Gottová, ktorá chcela profil zosnulého manžela použiť iste aj na propagáciu filmu, ktorý ide onedlho do kín, ale aj koncertu, ktorý pre neho zorganizovala, je naozaj nahnevaná. "Milí priaznivci, počas mesiaca august bol zablokovaný oficiálny instagramový účet Karel Gott. Podľa správy zaslanej z Instagramu, sa niekto musel vydávať za rodinného príslušníka, ktorý tento profil nahlásil správe Instagramu s tým, že Karel zomrel a chce, aby bol účet zablokovaný," napísala na nový profil Ivana.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Milí příznivci, v průběhu měsíce srpna byl zablokován oficiální instagramový účet Karel Gott. Dle zaslané zprávy z Instagramu, se někdo musel vydávat za rodinného příslušníka, jenž tento profil nahlásil správě Instagramu s tím, že Karel Gott zemřel a chce, aby byl účet zablokován! Takový profil pak Instagram nazve jako „Zvěčnění instagramového účtu zesnulé osoby“, což znamená, že se už správce tohoto profilu nikdy k účtu nedostane a zůstává navždy zmrazen. Nechápu pohnutky dotyčného, chtěla jsem účet používat pro vás, manželovy příznivce, abych vás informovala o všech aktivitách a zajímavostech spojených s jeho odkazem. Je to velká škoda, ale taková je bohužel doba! ? Dovolila jsem si tedy pro vás založit tento nový instagramový účet, kde se budete dozvídat vše aktuální spojené se jménem Karel Gott. Budeme za celou agenturu rádi, když jej budete sledovat a sdílet! #karelgottagency #karelgott #karelfilm #ohmygott #lenkahatasovaphotography

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency),

Po oznámení úmrtia užívateľa Instagramu správca siete zmrazí účet ako "zvečnenie instagramového účtu zosnulej osoby". Od toho momentu sa už správca profilu k účtu nikdy nedostane a nemôže už nič pridať. "Nechápem pohnútky dotyčného, chcela som používať účet pre vás, manželových priaznivcov, aby som vás informovala o všetkých aktivitách a zaujímavostiach spojených s jeho odkazom. Je to veľká škoda, ale, žiaľ, taká je doba," uzavrela rezignovane Ivana. Založila nový účet "karel gott agency", a v priebehu jediného dňa sa nazbieralo 25 tisíc fanúšikov. Či ale dosiahne počty pôvodného účtu je otázne.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie