Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Andy Hryc úprimne o výsledkoch liečby! TOTO mu zistili z krvi!
Zdielať na

Andy Hryc úprimne o výsledkoch liečby! TOTO mu zistili z krvi!

Archívna reportáž

V čase najtvrdších opatrení v boji proti koronavírusu zistili slovenského hercovi Andymu Hrycovi rakovinu vo forme akútnej leukémie. Nekonečných 60 dní strávil v nemocnici bez osobného kontaktu s najbližšími. Po tej dobe vyšiel von zmenený na nepoznanie.

Vyše tridsať kíl zmizlo z obvykle robustnej postavy 70-ročného Andyho Hryca. Nemocničná strava v kombinácii s chemoterapiou a ďalšími zákrokmi spravili svoje. No na druhej strane, iná možnosť zrejme nebola. Navyše, zdá sa, že obvyklá liečba zabrala, píše portál Blesk.cz.

Každú stredu chodí Andy Hryc na kontrolu k Martinovi Mistríkovi, zástupcovi prednostu kliniky hematológie. A tak má každú stredu herec malú dušičku, keď si ide vypočuť verdikt na základe výsledkov z predchádzajúcej kontroly.

Ešte v máji postavila Wanda darcov krvi do pozoru, keď potrebovala pomôcť svojmu otcovi:

​Andy Hryc podstúpil transplantáciu kostnej drene a tá sa ukázala byť účinná. "Čísla sa stále mierne zlepšujú. Ďakujem za podporu. Bojujem a budem bojovať," povedal Blesku optimisticky naladený herec.

Snaží sa žiť čo najnormálnejší život a pookriať sa vybral na filmovačku. Nie ako herec, ale ako hrdý otec. Jeho dcéra Wanda sa totiž so štábom raduje z práve dokončeného filmu Známi neznámi, "Som pyšný na dcéru, ktorá pohotovo kúpila práva, keď zistila, že ich majiteľ je vo väzení a nemôže si opciu na práva uplatniť," prezradil pozadie vzniku filmu Andy Hryc. Wanda patrí k ľuďom, ktorí svojho otca najviac podporujú. Bola to ona, kto burcoval národe, keď Andy potreboval krv, a je to ona, kto mu iste najviac drží palce, aby sa vyliečil. Zdá sa, že je to na dobrej ceste.

Súvisiace články

Najčítanejšie