Jasno
16°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Úprimná spoveď Moniky Bagárovej! Intímne detaily o pôrode a veľkých bolestiach!
Zdielať na

Úprimná spoveď Moniky Bagárovej! Intímne detaily o pôrode a veľkých bolestiach!

Archívna reportáž

Už štvrtý mesiac obohacuje túto planétu svojou existenciou malá Rumia Muradova. Presne 27. mája ju priviedla na svet 26-ročná Monika Bagárová. No vôbec to nebolo tak, ako si to predstavovala. Lekári sa rozhodli, že prirodzený pôrod nebudú riskovať.

Zhruba týždeň pred termínom lekár zistil, že Rumia je otočená zadočkom nadol. Čo by v mnohých pôrodniciach nebola jednoznačná indikácia na vylúčenie prirodzeného pôrodu, sa zrejme v prípade populárnej speváčky rozhodli radšej neriskovať. A tak sa určil dátum a Ruminka išla von cisárskym rezom.

Z času na čas umožní Monika fanúšikom klásť jej otázky a ona v Instastories úprimne odpovedá. Tentokrát sa viacero ľudí pýtalo na pôrod, ale aj na dojčenie. S odstupom času zhodnotila Monika tento invazívny spôsob príchodu detí na svet ako veľmi bolestivý.

Vypočujte si jednu z Monikiných piesní:

Hoci to nemôže porovnať s prirodzeným pôrodom, teraz už s istotou vie, že prvé dni po sekcii sú veľmi ťažké. "Myslím, že jedinou výhodou je, že viete čo vás čaká, môžete sa na všetko spýtať a viete presný postup," pomenovala najprv výhodu cisárskeho rezu. "Nenechala som sa uspať. Bol to nádherný zážitok. Potom mi síce nebolo úplne dobre, cisarák je dosť bolestivý, ale všetko to stálo za to," zhodnotila zážitok tak, ako každá šťastná mama zdravého bábätka.

Všetka bolesť je už dávno zabudnutá:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?Naše srdíčko má dnes 3 měsíce ? #nejvetsilaskanasvete #rumia #love

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

"Najťažšie pre mňa bolo vstať na druhý deň z postele. Niekomu sa točí hlava, to nebol môj prípad. Mne sa strašne zle dýchalo a neverila som, že sa narovnám a spravím krok," opísala stavy po zákroku. S pomocou liekov proti bolesti postupne tie najhoršie stavy prešli a po pár dňoch už bola schopná "lietať po dome" a fungovať ako mama naplno. Teraz je už jazva nepochybne scelená a Monika by sa mohla pomaly začať venovať aj cvičeniu, no je viac ako isté, že zatiaľ je jej hlavnou trénerkou malá Rumia.

Súvisiace články

Najčítanejšie