Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Covid-19 u dvoch hereckých superhviezd! V jednom prípade si to odniesla aj rodina
Zdielať na

Covid-19 u dvoch hereckých superhviezd! V jednom prípade si to odniesla aj rodina

Koronavírus sa naďalej šíri, nepoľavuje a nevynecháva ani najväčšie hviezdy. Tentokrát udrel medzi najväčšími hollywoodskymi hviezdami. Úprimne sa s trápením zdôveril jeden z najlepšie platených hercov ostatných rokov, Dwayne "The Rock" Johnson. No zverejnili aj správu o chorobe najnovšieho Batmana.

Sympatický obor, 48-ročný Dwayne Johnson, sa v takmer 12 minút trvajúcom videu, ktoré pridal na Instagram, zdôveril s trápením ohľadom nákazy. Žiaľ, koronavírus a následná choroba COVID-19 sa netýkali len jeho. Ochorela komplet celá rodina, vrátane jeho 2- a 4-ročných dcér.

To bolo pre akčného hrdinu na celej skúsenosti to najhoršie. Ako vo videu povedal, nič na svete pre neho nie je dôležitejšie, ako jeho rodina. Ochoreli pritom tiež v rámci rodiny, od istého rodinného príslušníka pred necelými tromi týždňami.

​Našťastie, z najhoršieho sú vonku, no nebola to príjemná skúsenosť. "Bola to jedna z najnáročnejších a najkomplikovanejších vecí, aké sme kedy museli prekonať. Zasiahlo nás to všetkých," hovorí The Rock vo videu. Nezabudol pripomenúť, že pre pandémiu si ľudia vytrpeli mnoho zlého, stratu majetku, práce, poškodenie zdravia a v neposlednom rade, sú aj veľké straty na životoch. Dwaynovej rodiny sa to, našťastie, netýka. "Sme v pohode, je to za nami. Už sme to prekonali a nie sme už ani nákazliví," povedal so zjavnou radosťou. Dodal ale, že ľudia by mali byť naďalej disciplinovaní v nosení rúšok, ale aj v príjme vitamínov a antioxidantov, aby posilnili svoj imunitný systém.

Portál The Hollywood Reporter priniesol správu aj o ďalšej hviezde, ktorej vyšiel test na koronavírus pozitívne. Nový Batman v podaní hviezdy z upírskej ságy si musí dať od zachraňovania sveta pauzu. Robert Pattinson práve nakrúca pod taktovkou Christophera Nolana najnovší film o netopierom mužovi. "Člen štábu filmu Batman mal pozitívny test na koronavírus a v súlade s nastavenými pravidlami je teraz v karanténe. Filmovanie je dočasne prerušené," tak znie oficiálne vyhlásenie štúdia Warner Bros. Podľa uniknutých informácií ale ide práve o 34-ročného herca.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie