Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Gáboríkovci oslávili výročie! Krásne vyznania a dokonalé rodinné FOTKY k tomu!
Zdielať na

Gáboríkovci oslávili výročie! Krásne vyznania a dokonalé rodinné FOTKY k tomu!

Archívna reportáž

Presne pred tromi rokmi si jeden z najatraktívnejších párov Slovenska povedal "áno". Hokejista Marián Gáborík a tanečnica Ivana Surovcová korunovali svoju lásku pred dvomi mesiacmi prvým spoločným dieťatkom.

Kaštieľ v Tomášove bol 14. júla 2017 miestom, ktoré si Ivana a Marián zvolili za hodné spečatenia ich lásky. Do manželstva vstúpili po šiestich rokoch vzťahu, hoci im mnohí veľké šance nedávali. Odvtedy už jasne potvrdili, že sa neprajníci mýlili.

Malá Bella priviedla tento vzťah do dokonalosti a zdá sa, že láska medzi manželmi Gáboríkovcami je nespochybniteľná. Svedčia o tom aj vzájomné vyznanie v deň ich výročia.

Ešte pred svadbou Ivana tvrdila, že chce mať tri deti. Prvé už majú:

​Niekedy veľa slov netreba, aby bolo povedané všetko. "Tretie výročie svadby," tri slová doplnené o srdiečko a prekrásnu fotku s ohromujúcou kyticou. To stačilo Ivane, aby sa verejne vyznala svojmu manželovi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

3 vyrocie svadby❤️ #weddinganniversary

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns),

Marián zvolil o niečo viac slov: "Šťastné výročie, láska moja! Odteraz bude ich súčasťou aj Bella."  Hokejista prekvapil romantikou zahŕňajúcou aj dcérku a je jasné, že dievčatko sa okamžite stalo v jeho živote jednotkou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy anniversary my Love! Lil Bella will be part of em from now on... #3yearsmarried

Príspevok, ktorý zdieľa mgaborik12 (@mgaborik12),

Svoje šťastie našli Gáboríkovci v Mariánovom rodnom Trenčíne, kde žijú v mega luxusnej vile. Gáborík má okrem národného mužstva stále kontrakt aj s NHL mužstvom Ottawa Senators, no pre zranenie bol dlhodobo mimo hry, posledné mesiace zase zohrala úlohu pandémia. Otázkou je, či sa ešte vráti reálne do hry, alebo už ostanú s Ivanou natrvalo doma.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie