Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Po knokaute od Attilu dorazí Vémolu jeho žena? Mama ich polročnej dcérky TAKTO vybuchla!
Zdielať na

Po knokaute od Attilu dorazí Vémolu jeho žena? Mama ich polročnej dcérky TAKTO vybuchla!

Archívna reportáž

V novembri zložil sebavedomého Čecha Karlosa Vémolu náš Attila Végh, v decembri už ale iste na všetko zabudol. Karlitovi, ako ho fanúšikovia prezývajú, sa totiž narodila dcérka Lili. No zdá sa, že ani bábätko, ani dokonalá plastiková Barbie v prevedení Vémolovej manželky Lely, ho nedokážu odradiť od promiskuity.

O Karlosových aférkach sa hovorí, akoby to bola jasné vec. Nadupaný svalovec zrejme potrebuje riešiť svoj testosterón aj inde, ako len v ringu MMA.

Kým doteraz ale išlo skôr len o reči a nelichotivú povesť, a ľudia zrejme skôr chceli veriť, že aspoň pri malom bábätku ukáže zápasník charakter, teraz jeho manželka dokázala, že to nie sú len fámy.

Toto prišiel povedať do Ranných novín TV JOJ o jednom z najsledovanejších zápasov  víťaz Attila Végh:

Lela Ceterová, playmate pôvodom zo Žiliny, neudržala nervy na uzde a hoci k správe pridala vysmiatych smajlíkov, obsah vôbec nebol veselý. "A tie dve ku**y, čo s tebou leteli, vás fotia? Prečo si nedáš foto s nimi? Nehraj to na Instagrame na rodinku," napísala zjavne nahnevaná Lela. Pravdou je, že Karlos si pridal fotku s dvomi slečnami, tzv. Ring Girls, teda modelkami, ktoré v ringu rátajú kolá, akurát, že nie je jasné, či sú to práve tie dve, ktoré vzbudili u Lely hnev.

Instagram/KV

​A Ceterová pokračovala: "Nehraj to na Instagrame na rodinku! Veľa ľudí vie, že práve ty nie si anjela a mne už pretiekla trpezlivosť! Klamstiev už bolo dosť!"  Odkaz pre 35-ročného Vémolu je jasný - má čo robiť, aby to vyžehlil. Z Lelinho príspevku je zrejmé, že má neverníka plné zuby. Zrejme by už riskla aj to, že malú Lili bude vychovávať sama.

Pod túto fotku pribudol Lelin komentár:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Makame??

Príspevok, ktorý zdieľa Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

Hoci komentár onedlho zmazala, už bolo neskoro a teraz koluje po internete. Pozitívne je, že väčšina ľudí vyjadruje podporu práve mame Vémolovej 7-mesačnej dcérky. Nevera sa, jednoducho, nenosí, ani medzi jedincami s nadmernou hladinou testosterónu.

Súvisiace články

Najčítanejšie