Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Obrovská radosť Anety Pariškovej! Je na syna právom hrdá!
Zdielať na

Obrovská radosť Anety Pariškovej! Je na syna právom hrdá!

Archívna reportáž

Aneta Parišková stále zvádza ten najťažší boj v živote. Našťastie, v týchto dňoch je doma, so svojimi milovanými, dokonca zasadla opäť aj na moderátorskú stoličku, na veľkú radosť jej kolegov, ale najmä fanúšikov. A teraz má ďalší dôvod na radosť.

Popri boji s ťažkou chorobou zažíva Anetka Parišková ostatné týždne, našťastie, aj mnoho pekných chvíľ. Prvé sväté prijímanie synov, výlety, návrat na obrazovku televízie JOJ a v sobotu jej spravil obrovskú radosť jej prostredný syn Gabriel.

Gabko bude mať onedlho 9 rokov, no venuje sa športu, ktorý mnohým pri pomyslení na deti zrejme ani nenapadne - lukostreľbe. A ide mu to skutočne výborne.

Anetka sa nevzdáva a bojuje - aj kvôli svojim synom:

​Kým Anetka sa v sobotu venovala najstaršiemu synovi Danielovi a najmladšiemu Nathanovi, na cestu za športovým úspechom sa vybral s Gabrielom jej drahý. "Mirko sa dnes s Gabkom vybral do Banskej Bystrice na súťaž v lukostreľbe v rámci Slovenského pohára," prezradila Anetka na Instagrame čosi o tejto pánskej jazde.

No ešte dôležitejšia je ďalšia veta. Ukázalo sa, že skutočne nešlo len o výlet a hoci je pekné zúčastniť sa, ešte lepšie je stáť na stupňoch víťazov. "Gabko si vybojoval bronzovú medailu. A ešte ho aj slniečko opálilo," radovala sa zo synovho úspechu hrdá mama. Toto sú presne momenty, ktoré vlievajú Anetke nové sily, hoci veľká radosť zavládla iste v celej rodine.

Súvisiace články

Najčítanejšie