Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Ivana vyrazila so 7-týždňovou Bellou na prvý veľký výlet bez Mariána! SEM smerovali!
Zdielať na

Ivana vyrazila so 7-týždňovou Bellou na prvý veľký výlet bez Mariána! SEM smerovali!

Archívna reportáž

Čas letí a z novorodeniatka je už šikovná malá slečna. Od pôrodu Ivany Gáborík však neprešli ani dva mesiace, nikto by to ale netipoval asi ani pri pohľade na ňu, ale ani pri pohľade na malú Bellu, ktorá sa vyvíja skutočne míľovými krokmi. Nastal čas vydať sa na prvý výlet.

Ivana Gáborík zbalila saky-paky a pobrala sa s dcérkou na pár dní preč z Trenčína, kde žije s Mariánom v luxusnej vile. Nesmerovala ale na žiadnu klasickú dovolenku, cieľ cesty bol rodičovský dom v Nitre.

Hoci by sa dala trasa Trenčín - Nitra absolvovať iste aj na otočku, nie je dôvod, aby Ivana s malou Bellou u rodičov aspoň na víkend nepobudla. Ako je vidno už podľa prvých príspevkov, tanečnica sa zmenou prostredia skutočne nadchýna.

​Ešte predtým ale musela absolvovať vec, ktorá je nočnou morou asi pre väčšinu rodičov - zbaliť seba aj bábätko. S malým dieťaťom už cestovanie nikdy nebude ako predtým. Žiadny pohodlný ruksačik a ide sa. Tristo vecí, z toho obvykle dvesto zbytočných, ale veď "pre istotu". "To bude zaujímavé. Balenie na víkend, som zvedavá, čo všetko zabudnem," napísala s vysmiatym smajlíkom Ivana ku kôpke krásnych vecí pre Bellu.

​Krabica, dve plné tašky a naprataný hlboký kočík - tak vyzerá zbalenie sa na víkend podľa Ivany. Na sedadlo spolujazdca umiestnila v autosedačke Bellu a mohli vyraziť. "Tú hodinovú cestu sme síce nespali, ale zachránila nás hračka od Katky Jakeš a, samozrejme, zvuk vysávača," okomentovala pohľad na dcérku Ivana. Je zjavné, že začala používať tzv. "materinský plurál", inak by bolo znepokojivé, že si chcela cestou ako vodička schrupnúť a upokojuje ju zvuk vysávača.

Ivane sa občas podarí oddýchnuť aj doma, u rodičov to ale bude iste ešte lepšie:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Aha čo sa mne dnes podarilo? #leňošit

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns),

Malinké dievčatko si podľa uplakaného výrazu cestu veľmi neužilo, no po príchode k Surovcovcom ich obe čakal evidentne raj. Ivana sa rozplývala nad krásnou a udržiavanou záhradou, no najmä nad skutočne bohatou úrodou. "Tu je posadené a dopestované naozaj všetko, na čo si spomeniete. Aj domáce víno," okomentovala šikovné ruky rodičov, ktorí sa na záhrade evidentne nadrú, ale odmena je bohatá a zaslúžená. V dobrých rukách starých rodičov sa bude mať Bella ako vo vatičke a Ivana si aspoň na pár hodín trošku od materských povinností oddýchne. Ešte lepšie je na tom ale evidentne "slamený vdovec" Marián, ktorý ostal doma.

Súvisiace články

Najčítanejšie