Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tajná svadba! Líder kapely Lucie sa po tretíkrát oženil, TOTO je jeho vyvolená!
Zdielať na

Tajná svadba! Líder kapely Lucie sa po tretíkrát oženil, TOTO je jeho vyvolená!

Archívna reportáž

Ešte pred oslavami septembrových 60. narodenín si doprial bubeník a spevák kultovej kapely Lucie trochu iný žúr. David Koller ostal v duši romantik aj po dvoch rozvodoch a zrejme až do tretice to už bude skutočne navždy. Jeho vyvolená je od hudobníka o 27 rokov mladšia.

David Koller sa rozhodol v úplnej tichosti, bez pozornosti médií a davov ľudí, vstúpiť po tretíkrát do stavu manželského. Jeho manželkou sa stala 33-ročná Anna Dolejská, s ktorou má 8-mesačného syna Davida, píše portál Expres.cz.

Len minulý rok sa stal Koller nielen po štvrtýkrát otcom, ale premiérovo aj starým otcom. Jeho najstarší, už 33-ročný syn Adam, tak má vlastného synčeka a nevlastného brata, ktorí sú rovesníci.

O týchto novinkách hovoril Koller v čase, keď o plánovanej svadbe ešte zrejme nikto netušil:

​Poriadok ale musí byť, a tak hoci prišla na rad až po narodení potomka, predsa len sa svadba konala. Hoci bola utajená, bola veľmi romantická - konala sa na vinicami obklopenom zámku v Mikulove na Morave.

Fotky zo súkromia Koller často nepridáva, táto pribudla takmer pred rokom a je tiež z Mikulova:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Pozdrav z krásně opravené věže kostela sv. Václava #palavskevinobrani2019

Príspevok, ktorý zdieľa David Koller (@davidkollerofficial),

Nebol to žiadny masový žúr, dokopy pozvali približne 40 hostí. Pikantne vyznieva fakt, že prišiel aj nevestin bývalý priateľ, ktorého opustila údajne práve kvôli Kollerovi. No keďže sú tí dvaja dlhoroční kamaráti, o úprimnej gratulácii vraj nemôže byť pochýb. Štíhla nevesta žiarila v jednoduchých šatách s vencom a závojom na hlave, ženách zvolil slávnostné sako s ornamentmi. Fotky zo svadby si môžete pozrieť TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie