Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Šokujúca správa z kráľovskej rodiny! Alžbetu II. opúšťa po Harrym ďalšie vnúča!
Zdielať na

Šokujúca správa z kráľovskej rodiny! Alžbetu II. opúšťa po Harrym ďalšie vnúča!

Archívna reportáž

Turbulentné obdobie v britskej kráľovskej rodine si berie ďalšiu obeť. Škandál svojho otca nevie vstrebať ani vnučka kráľovnej Alžbety II., princezná Beatrice (31). A tak po vzore Meghan a Harryho opustí so svojim manželom Veľkú Britániu a skúsi naštartovať nový život v inej krajine. Slobodu a pokoj od otázok všade prítomných médií chce nájsť spolu so snúbencom v slnečnom Taliansku.

Dcéra princa Andrewa sa už nevládze pasovať s otcovými škandálmi a tlakom, ktorý je na ňu a jej rodinu v Británii vyvíjaný. Princezná Beatrice sa rozhodla ujsť pred vážnymi prešľapmi svojho otca do rodnej zeme svojho snúbenca, talianskeho podnikateľa Edoarda Mapelli Mozzi (36).

Sexuálny škandál princa Andrewa má ďalekosiahle následky nielen pre neho a reputáciu kráľovskej rodiny, no dotkol sa najmä jeho detí, ktoré čelia nepríjemným otázkam a neželanej pozornosti médií. Princ Andrew mal nielenže nadštandardné vzťahy s usvedčeným sexuálnym predátorom, pedofilom a obchodníkom s bielym mäsom, nebohým Jeffreym Epsteinom, ale sám čelí obvineniu zo znásilnenia maloletej dievčiny.

Princezná Beatrice uteká pred otcovými škandálmi, ktoré otriasli kráľovskou rodinou v základoch:

"Sexuálne obvinenie jej otca sa jej veľmi dotklo, je z toho naozaj smutná. Na verejnosť sa dostávajú stále nové dôkazy o tom, že Andrew znásilnil 17-ročné dievča. Chcela by mať od celého toho šialenstva pokoj," prezradil zdroj z Buckinghamského paláca pre portál Daily Mail. Jednu z možností ako uniknúť pred škandálmi svojho otca vidí v radikálnej zmene a v odsťahovaní sa za hranice kráľovstva. Beatricin snúbenec, bohatý taliansky šľachtic a developer vlastní na Apeninskom polostrove niekoľko nehnuteľností, a o bývanie tak ma dvojica už teraz postarané.

​Pre Beatrice nie je rok 2020 práve tým najšťastnejším, so svojím talianskym snúbencom plánovala koncom mája svadbu, no pre koronavírus museli veselicu zrušiť. Zaujímavosťou je, že aj 34-ročnému Edoardovi koluje v žilách modrá krv a obe ich rodiny sú v priateľskom vzťahu už dlhé roky. A rovnako, ako manželka Beatricinho bratranca, princa Harryho, je aj jej nastávajúci Edoardo rozvedený a dokonca má z predošlého manželstva aj 4-ročného syna Chrisa.

Súvisiace články

Najčítanejšie