Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Koniec slávnej kapely?! Za TENTO otrasný čin hrozí jednému členovi 6 rokov basy!
Zdielať na

Koniec slávnej kapely?! Za TENTO otrasný čin hrozí jednému členovi 6 rokov basy!

Archívna reportáž

Americká skupina Maroon 5 je známa svojimi piesňami, ktorých romantické texty sú mnohokrát o ženách, citoch a láske. Na druhej strane si v kapele, zdá sa, chovali hada na prsiach, ktorý namiesto udržania imidžu rockového džentlmena svoju priateľku bije, a to aj pod vplyvom drog. Jeho kolegovia tejto správe nemôžu uveriť.

Basgitarista úspešnej americkej skupiny Maroon 5 bol obvinený z domáceho násilia a hrozí mu za to až 6 rokov vo väzení. Mickeymu Maddenovi nasadili policajti putá za vedomé ublíženie na zdraví a traumatické poranenie spôsobené jeho priateľke, ktorej identita je zatiaľ utajená.

​Fanúšikovia obľúbenej kapely Maroon 5 sú v šoku, že jeden z ich členov pácha násilie na žene. Správu priniesol portál Page Six, a ani samotní kolegovia z kapely, ktorá sa preslávila hitmi This love či What lovers do, na čele s frontamon Adamom Levinom (41) nemôžu šokujúcim správam uveriť.

Kapela Maroon 5 sa svojou hudbou prezentuje ako partia rockových džentlmenov:

Maddena síce vzali do väzby, no ďalší deň ho dostala von kaucia vo výške 50 tisíc dolárov, ktorú si zaplatil. Avšak hudobníka ešte čaká súd, ktorý ho v prípade, že mu vinu preukáže, môže poslať za mreže až na 6 rokov. "Táto správa nás zdevastovala, obvinenia neberieme na ľahkú váhu," znie oficiálne vyhlásenie kapely a v prípade, že sa mu vina dokáže je jeho osud v kapele podľa všetkého zrátaný.

Mickey Madden, druhý zľava, je basgitaristom skupiny Maroon 5:

Facebook

Maroon 5 má množstvo ženských fanúšičiek, táto udalosť im však na imidži nepridá:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

SANTIAGO

Príspevok, ktorý zdieľa Maroon 5 (@maroon5),

Basgitarista Mickey Madden mal potýčku so zákonom už v minulosti, keď ho v roku 2016 nachytali s návykovými latkami, konkrétne s kokaínom. Vtedy sa väzeniu vyhol a odniesol si to "iba" jedným dňom verejnoprospešných prác. Zdá sa, že sa rocker nepoučil a svojim nezodpovedným a agresívnym správaním riskuje slušne rozbehnutú kariéru celej kapely. Nehovoriac o traume, ktorú hanebne spôsobil svojej priateľke.

Súvisiace články

Najčítanejšie