Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Belohorcová ukázala nové tetovanie s odkazom! Deti jej ho schválili
Zdielať na

Belohorcová ukázala nové tetovanie s odkazom! Deti jej ho schválili

Archívna reportáž

Niekdajšia moderátorka erotických relácií, 44-ročná Zuzana Belohorcová, si už dlhé roky užíva trvalé leto na Miami. Práve tam zakotvila s manželom Vlastom Hájekom a ich dvomi deťmi, Salmou a Neviom. Práve títo dvaja vraj mame aktuálne odobrili novú ozdobu kože.

Tetovanie nie je ako retiazka, že ho jednoducho človek zloží, keď ho omrzí, alebo sa mu dokonca znepáči. Preto si treba vždy dobre rozmyslieť, čo si človek na svoju kožu dá. Zuzana Belohorcová pre istotu neexperimentovala.

Zuzana nepatrí medzi ľudí, ktorí bojujú o pozornosť tým, že na svojom tele nechávajú pribúdať jedno tetovanie za druhým. Dobre vie, že pozornosť púta samotné jej telo bez toho, aby bolo ešte aj pokreslené.

Zuzana je typická pôžitkárka:

​No predsa len neodolala a tak jej ruku najnovšie zdobí jedno slovo. "Láska...je všade navôkol! Jednoduché a dôležité," napísala Zuzana k fotke s tetovaním. Jednoduché slovo "Láska" v angličtine, napísané ozdobným písmom. Belohorcová ním zrejme dala svetu jasne najavo, ktorá je v jej živote najdôležitejšia emócia. 

Slovíčko zdobí bok Zuzaninej dlane, a tak, hoci aj bude niekomu hroziť päsťou, stále bude v hre aj láska. Autorkou je Ivana Beláková, Slovenka, ktorá však žije už 19 rokov v USA. Ako sa chváli na Instagrame, je jediná žena na svete, ktorej tetovanie je certifikované ako súčasné umenie. Okrem Zuzany ozdobila aj jej manžela, tiež na ruke, no ide o spomienku na návrhára Eda Hardyho, ktorého tričká s lebkami a ružami mal pred 20 rokmi snáď každý.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie