Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Aneta Parišková po 11 týždňoch opäť na obrazovke! TÚTO podmienku dostala od lekára!
Zdielať na

Aneta Parišková po 11 týždňoch opäť na obrazovke! TÚTO podmienku dostala od lekára!

Archívna reportáž

Takmer tri mesiace uplynuli od chvíle, keď sa Aneta Parišková musela dočasne vzdať toho, čo má po svojej rodine azda najradšej - moderátorského chlebíčku. Dlhých 24 rokov pred kamerou a stále ju táto krásna práca neomrzela, naopak, po dlhej dobe mimo štúdia jej to už poriadne chýbalo.

Keď 47-ročná Aneta Parišková koncom apríla zverejnila správu, že sa púšťa do boja s rakovinou, nikto neveril, že ju najbližšie mesiace uvidí čítať správy. Hoci ona sama tvrdila, že s ňou môžu rátať do služby už v júni.

Úplne presne to síce Anetke nevyšlo, ale predsa len druhý júlový deň opäť sadla na svoju najobľúbenejšiu stoličku a prihovorila sa desaťtisícom svojich fanúšikov.

​Aneta sa v živote jednoducho nikdy nevzdáva:

Podľa fotiek, ktoré zverejnila, si užívala každú minútu, aj tie v maskérni, kde Anete museli nasadiť parchoňu na hlavu holú po chemoterapii. "Po 11 týždňoch opäť v práci! Stretnutie s mojou JOJkárskou rodinou a divákmi ma nesmierne potešilo," napísala Anetka na sociálnu sieť.

To, že sa sympatická moderátorka vrátila do práce, ale neznamená, že boj už má za sebou. Ešte stále nemožno hovoriť o tom, že by bola úplne zdravá. No Anetka bojuje ako levica a práve prácu považuje za veľmi dôležitý spôsob podpory. "Túto psychoterapiu si môžem dopriať len pár dní v mesiaci, keďže som závislá od počtu bielych krviniek a pokynov Doc. MUDr. Drgoňu, ktorý ma lieči. Ale som vďačná aj za tých málo dní," napísala Parišková o prísnych podmienkach s pokorou a vďakou, že napriek ťažkej chorobe môže mať aspoň na chvíľu pocit, že je všetko ako predtým. Držíme palce, nech je to už onedlho skutočne tak.

Súvisiace články

Najčítanejšie