Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Už je ten správny čas? V dome Jasminy a Rytmusa sa chystá veľká zmena!
Zdielať na

Už je ten správny čas? V dome Jasminy a Rytmusa sa chystá veľká zmena!

Archívna reportáž

Dom v Malinove sa zdá byť skutočne ideálnym hniezdočkom pre rodinu Vrbovských. Kúsok od Bratislavy, no pritom mimo hluku, bližšie k prírode a najmä, sú tam ukrytí pred zrakom verejnosti. Všetko si zariadili podľa seba, no teraz sa ide jedna izba predsa len meniť.

Dom v Malinove kúpil Rytmus v septembri 2018, teda len pár mesiacov potom, čo sa dali s Jasminou dokopy. Nakoľko si bol istý, že našiel tú pravú na založenie rodiny, na dome nešetril. Suma, ktorú dal za vilu sa mohla šplhať až k pol miliónu eur.

Rozľahlý bungalov s jednoducho upravenou záhradou, bazénom a samostatnou garážou poskytuje rodinke s jedným dieťaťom nepochybne všetok luxus a priestor, ktorý potrebujú. No jedna miestnosť bola zatiaľ zjavne trošku zanedbávaná.

Niet pochýb, že čo si Jasmina zmyslí, to Rytmus splní:

​Mnohé štúdie psychológov sa zhodujú v tom, že dieťa potrebuje cítiť blízkosť rodičov. Niektorí hovoria, že stačí do jedného roka, iní spomínajú až tri roky, dokedy by malo dieťa pre priaznivý vývoj psychiky spať spolu s rodičmi. Jasmina a Rytmus majú pri sebe svojho synčeka už takmer rok, no zjavne nastal čas na zmenu.

Sanel má zjavne, ako väčšina detí, hlavnú herňu v obývačke:

Že sa ide pripraviť izbička pre Sanelka potvrdila Jasmina v instastories, keď svojich fanúšikov poprosila o pomoc. "Sanelko bude mať o pár dní rok, ale jeho izba je taká úplne bábätkovská. Tapetu ešte nechám, ale jeho detskú postieľku by som chcela vymeniť za takú posteľ, čo vyzerá ako stan," načrtla Sanelova mama svoju predstavu. Postieľka v štýle montessori, teda nízka, dostupná pre dieťa bez pomoci rodičov, je aktuálne veľký hit.

Sanel má zatiaľ takmer nezariadenú izbičku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Najšťastnejší ❤️?

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

No tým sa zmeny nekončia, Jasmina chce aj nové hračky, ktoré by boli vhodné pre deti od jedného roka a rada by to zverila do rúk profesionálom. "Hľadám profesionála, dizajnéra detských izieb, ktorý má aj prehľad o tom, že kde a aké hračky, a ako to izbu spraviť čo najefektívnejšie pre neho," poprosila o radu Jasmina. Je zjavné, že jej záleží na tom, aby dostal jej synček čo najviac správnych stimulov smerujúcich k rozvoju samostatnosti a za to si rozhodne zaslúži pochvalu.

Súvisiace články

Najčítanejšie