Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Poriadny trapas! Verešová zverejnila fotku, spravila však TÚTO chybu!
Zdielať na

Poriadny trapas! Verešová zverejnila fotku, spravila však TÚTO chybu!

Archívna reportáž

Andrea Verešová patrí medzi celebrity s najvyšším počtom sledovateľov na sociálnej sieti, má ich takmer 320 tisíc. Niet pochýb, že mnoho ľudí jej lajklo profil v očakávaní, že uvidia čo najviac z nej. A spravili dobre.

Andrea Verešová vie, že jej najväčšou devízou je vzhľad. Kráska s dokonalou postavou nevyzerá pomaly ani o rok staršie, ako v roku 1999, keď vyhrala Miss. Napokon, jej hlavnou pracovnou náplňou je starať sa o to, čo ju živí.

Andrea je preto na Instagrame mimoriadne aktívna, každý deň pridá aspoň jednu fotku, niekedy aj tri. Na mnohých z nich propaguje rôzne produkty, za čo sa modelke sypú slušné peniaze.

​Z času na čas sa ale čerstvo 40-ročnej Verešovej pošťastí aj nejaký trapas. Fanúšikovia ju už skritizovali za viacero prešľapov a teraz im dala do ruky ďalšiu zbraň. Svoju najnovšiu fotku z krásneho gréckeho ostrovu Mykonos, kam chodieva dovolenkovať pravidelne, totiž neváhala okomentovať pár slovíčkami v angličtine.

Na tom by nebolo nič zvláštne, v spojení s hashtagmi si tak mnohé celebrity naháňajú aj fanúšikov zo zahraničia. Akurát, že Andrea sa poriadne sekla, keď napísala: "My own fairytail". Iste tým myslela v preklade "Moja vlastná rozprávka", no pre chybu v slove "fairytail" napísala niečo ako "vílin chvost". Tail je totiž chvost, správne mala napísať slovo "fairytale", vtedy by to bola rozprávka.

Instagram/AV

​Jediné, čo Andreu zachránilo od okamžitého trapasu je fakt, že pri pohľade na jej fotky zrejme väčšina ľudí popisky ani nečíta a ak, iste obsah azda ani poriadne nevnímajú. Nestalo sa to totiž po prvýkrát. Hoci Andrea ohuruje znalosťou štyroch jazykov, zrejme to také horúce nebude, v angličtine totiž spravila chyby už viackrát. Ako sa ale neraz vyjadrili Slováci na jej adresu, skomolená angličtina nie je taký problém, ako komolenie rodnej reči, čo sa jej darí pravidelne.

Súvisiace články

Najčítanejšie