Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Chandler z Priateľov si nedal povedať! Nadváha, cigarety a KOLAPS priamo na ulici!
Zdielať na

Chandler z Priateľov si nedal povedať! Nadváha, cigarety a KOLAPS priamo na ulici!

Archívne video

Takmer všetci zo šestice asi najslávnejších priateľov sveta, protagonistov seriálu Priatelia, by sa mohli rovno postaviť pred kameru a pokračovať v nakrúcaní seriálu tam, kde pred 16 rokmi skončil. Isteže, vrásky aj šediny kde tu pribudli, no inak vyzerajú Monika, Ross, Rachel, Phoebe a Joey stále rovnako. V zozname ale chýba jedno meno.

O Matthewovi Perrym sa, žiaľ, ani zďaleka nedá povedať, že vyzerá podobne, ako pred rokmi. Čas bol k nemu najkrutejší, no už na prvý pohľade je jasné, že čas za jeho skutočne veľkú nadváhu nemôže. Chandler si jednoducho užíval, až to prestal mať pod kontrolou.

Paradoxne pritom vyznieva fakt, že práve Perry je zo šestice hercov najmladší - má len 50 rokov. Ani trochu tak totiž nevyzerá. Ovisnuté brucho, prsia, dvojitá brada, strapaté šediny a mimoriadne mizerná kondička.

Pozrite si vtipne - hororovo zostrihanú verziu Priateľov:

​Že na tom nie je Matthew dobre je zrejmé aj zo série TÝCHTO fotiek. Pri krátkej prechádzke mestom nezvládol dôjsť v teple ani domov. Rúško si musel dať pod bradu a s neprítomným pohľadom mu pred pádom pomohol zrejme len múr, o ktorý sa oprel.

Pre pár dňami mal Matthew vtipnú výmenu s Davidom Beckhamom, ktorého akože nespoznal, ale ocenil jeho dobrý vkus - mal na sebe tričko Priatelia:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

This guy has really good taste. Whoever that is.

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Perry (@mattyperry4),

Ešte hrozivejšie ale vyzerajú nielen zanedbané a dlho nestrihané nechty, ale najmä evidentne opuchnuté ruky. Opuchy bývajú príznakom viacerých chorôb, napríklad aj zlyhávania pečene, čo by mohlo súhlasiť s Perryho 30-ročnou závislosťou na alkohole, ale aj tabletkách a iných omamných látkam. Hoci sa roky liečil zo závislosti, stopy na jeho zdraví sú už zrejme nezmazateľné. Hoci si pred časom kúpil vilu v Malibu, zdá sa, že ani prekrásna nehnuteľnosť mu šťastie, ktoré by ho dostalo späť do života, nepriniesla.

Súvisiace články

Najčítanejšie