Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dominika Cibulková o prvých dňoch s Jakubkom! TOTO s ním zažíva!
Zdielať na

Dominika Cibulková o prvých dňoch s Jakubkom! TOTO s ním zažíva!

Archívna reportáž

Presne týždeň je na svete malý Jakubko Navara, syn Dominiky Cibulkovej a jej manžela Michala. Po troch dňoch v luxusnej pôrodnici vo Viedni prišli v stredu domov a mohol sa začať skutočný život čerstvej rodinky.

Najšťastnejší deň 31-ročnej Dominiky Cibulkovej bude zrejme už navždy 14. jún 2020. Nadránom sa stala po prvýkrát mamou. Šťastnú udalosť však mierne zatienil fakt, že kým naša najúspešnejšia tenistka ležala vo Viedni s novorodencom, ktosi jej vykradol chalupu na Záhorí.

Hoci to Dominiku nepochybne zamrzelo a vyzvala na pomoc aj ľudí, rozhodne to nebolo nič, čo by odsunulo Jakubka na druhú koľaj. Po príchode domov je šťastie podtrhlo aj neskutočne romantické gesto od jej manžela - byt naplnený modrými kvetmi.

Dominika si na luxus potrpí, teraz ním zahŕňa aj Jakubka:

​Čačky-hračky, kvetinky, luxusné vybavenie a šatník ako hrom - to je nepochybne pekné, no ešte stále je to tá menej podstatná súčasť rodičovstva. Na prvom mieste je starostlivosť o bábätko. A Dominika už vie, že to nie je len tak. "Po ťažkej noci dobre padne kávička," napísala k fotke nad postieľkou s Jakubkom Dominika.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

No words needed for now ???

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Nič nie je prirodzenejšie, ako to, že bábätká plačú. Niektoré viac, iné menej, niektoré dokonca takmer nonstop. A pri niektorých sa jednoducho deň vymení s nocou. To je aktuálne zrejme aj Jakubkov režim, hoci o týždeň už môže byť všetko inak. Zatiaľ si musí Dominika pomaličky zvykať na nový život.

Instagram/DC

​Ako milovníčka kávy si však bývalá tenistka zatiaľ nemôže pomôcť ani touto vzpruhou. Zrejme nechce riskovať, že Jakubko sa ešte viac nabudí, a tak si dáva len bezkofeínovú verziu.

Súvisiace články

Najčítanejšie