Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Serena má strach o maličkú dcéru
Zdielať na

Serena má strach o maličkú dcéru

Tenistka Serena Williams (35) fanúšikom poodhalila svoju citlivejšiu stránku. Na sociálnych sieťach zverejnila fotku malej dcéry Alexis Olympie, a vyjadrila obavy o jej budúcnosť. Vzdala hold svojej matke.

"Milá mamička. Si jedna z najsilnejších žien, ktoré poznám. Pozrela som sa na svoju dcéru, má moje ruky a nohy. Úplne rovnako silné, svalnaté, silné paže a telo. Neviem, ako budem reagovať, keď si bude musieť prejsť presne tým, čím som si prechádzala ja od pätnástich rokov a zažívam aj dnes," napísala Serena Williams.

"Hovorili, že som chlap, pretože vyzerám silne. Tvrdili, že beriem steroidy. Nie, vždy som bola príliš čestná, aby som takto získala výhodu. Hovorilo sa, že nepatrím do ženského športu, ale ani mužského. Tvrdili, že som svalnatejšia než ostatné ženy. Nie, trénovala som tvrdo a som hrdá, že som sa narodila s týmto telom," dodala.

https://www.instagram.com/p/BZO4H4BhMb8/?taken-by=serenawilliams

Všetky ženy by podľa jej slov mali byť hrdé na to, ako vyzerajú. Aj napriek tomu, že má Serena silné sebavedomie, práve kvôli dcére by sa rada občas obrátila na svoju matku s radou o pomoc.

"Sľúb mi, že mi budeš pomáhať. Ešte neviem, či som rovnako silná ako ty. Ale dúfam, že jedného dňa budem. Milujem ťa. Tvoja najmladšia z piatich, Serena," uzavrela.

Dcérku Alexis Olympiu porodila tenistka 1.9. svojmu partnerovi, snúbencovi a miliardárovi Alexisovi Ohanianovi.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie