Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ovečkin (29) dostal kopačky! Zo svadby nebude nič
Zdielať na
Šport

Ovečkin (29) dostal kopačky! Zo svadby nebude nič

Zdroj: SITA

Ďalší prominentný pár ohlásil rozchod tesne pred svadbou. Po golfistovi Rorym McIlroyovi a teniske Caroline Wozniackej sa rozišla tenistka Maria Kirilenková s ruskou hokejovou hviezdou Alexandrom Ovečkinom. Správu priniesol americký Washington Times.

Niekdajšia desiata tenistka svetového rebríčka Maria Kirilenková tvorila pár s kapitánom Washington Capitals Alexandrom Ovečkinom tri roky. Ich vzťah mala po zásnubách v roku 2012 zavŕšiť svadba. Nestalo sa tak.

"Dôvodov je viacero, ale nechcem zachádzať do detailov. Náš vzťah skončil, ale Sašu ako človeka a športovca rešpektujem a prajem mu športové úspechy," uviedla Kirilenková prostredníctvom Ruskej tenisovej federácie.

Ovečkina bombardovali zvedaví novinári počas Wimbledonu, na ktorom dnes už svoju bývalú snúbenicu nesprevádzal, píše Washington Times.

V súčasnosti sa tenistka pripravuje na ďalšie turnaje. "Verím, že už čoskoro budem môcť mojich fanúšikov informovať nielen o novinkách v súkromí, ale aj o športových úspechoch," dodala.

Prísne strážená svadba

Celkom inak dopadol vzťah svetovej tenisovej jednotky Novaka Djokoviča a jeho priateľky Jeleny. Srbský tenista sa pred dvoma týždňami oženil.

Dvojnásobný víťaz Wimbledonu prezradil detaily z prísne stráženej svadby. Novomanželia si svoje áno povedali v čiernohorskom stredisku Sveti Stefan.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie