Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vyzerala ako anjel, povedal Djokovič (27) o neveste
Zdielať na

Vyzerala ako anjel, povedal Djokovič (27) o neveste

Srbský tenista Novak Djokovič si minulý týždeň zobral svoju o rok staršiu tehotnú snúbenicu Jelenu Ristič. Dvojnásobný víťaz Wimbledonu prezradil detaily z prísne stráženej svadby. Správu priniesol magazín Hello.

Novomanželia si svoje áno povedali v čiernohorskom stredisku Sveti Stefan, kde bol prísny zákaz fotografovania. Exkluzívnu svadobnú fotografiu vyhotovol jedine magazín Hello.

Ženích mal na sebe svetlošedý oblek a nevesta bola oblečená do šiat návrhárky značky Alexander McQueen Sarah Burton, ktorá navrhla svadobné šaty aj manželke princa Williama Kate.

Reprofoto/Hello

Uplakaná budúca mamička

"Keď som ju prvýkrát uvidel, ako ku mne s úsmevom kráča, vyzerala ako anjel. Zameral som sa na ňu, na jej úsmev, na naše dieťa. Bol to nezabudnuteľný okamih," prezradil Djokovič.

Nevesta prežívala rovnaké pocity. Navyše začala plakať. "Bola som taká šťastná, kvôli tehotenstvu je ťažké kontrolovať emócie. Nemohla som si priať lepšieho partnera, než je Novak," vyhlásila Jelena.

Djokovič dodal, že svadba bola presne taká, akú si ju naplánovali. "Naša rodina, naši priatelia boli pohromade v krásnom prostredí, v ktorom sme oslavovali našu lásku." Novak a jeho láska zo strednej školy sa na jeseň stanú rodičmi.

Súvisiace články

Najčítanejšie