Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
FOTOGALÉRIA. Tenistka Čepelová (19). Keď tenistka môže byť modelkou...
Zdielať na
Šport

FOTOGALÉRIA. Tenistka Čepelová (19). Keď tenistka môže byť modelkou...

Hantuchová, Cibulková či Rybáriková môžu pokojne zmeniť remeslo. Uživili by sa nielen ako tenistky, ale aj v modelingu. Tvrdia to ich priaznivci po celom svete. Po víkende sa na tento zoznam dostalo nové meno. Len 19- ročnej Jany Čepelovej. Pozrite sa prečo...

Kapitán slovenskej reprezentácie tenistiek Matej Lipták po víkendovom víťazstve 3:2 nad Srbkami vo štvrťfinále. kole  Pohára federácie označil za kľúčový úspech náhradníčky Jany Čepelovej.

"Janku poznám od malička a vedel som, že je to hráčka pre tímové súťaže. Spoliehal som sa na to, že bude bojovať ako o život. Navyše, ukázala, že už má aj potrebný výkonnostný ´level´ na takéto zápasy." 

Ako muž sa musí v ženskej spoločnosti cítiť príjemne. Veď taká Daniela Hantuchová či Dominika Cibulková sa predviedli už aj ako modelky. A pohľad na ich dokonalé telo zaujal aj Američanov. Hantuchová bola medzi 27 svetovými športovcami, ktorí sa nedávno vyzliekli pre magazín the Body Issue. VIAC TU.

Jej kolegyňa Čepelová pochádza z Košíc. Aktuálne jej patrí 97. priečka v ženskom tenisovom rebríčku. A aj ona by sa mohla predstaviť napríklad na móle. Dôkaz ponúkajú pravidelné recepcie pri príležitosti tenisových turnajov. POZRITE SI FOTOGALÉRIU...

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: topstar.sk, SITA

Zdielať na

Najčítanejšie