Skoro jasno
17°
Bratislava
Seriálová Brenda bojuje s časom... Metastázy ju nezastavili, no viditeľne schradla!
Zdielať na

Seriálová Brenda bojuje s časom... Metastázy ju nezastavili, no viditeľne schradla!

Archívne video

Obdivovatelia statočnosti seriálovej Brendy z prim kultového seriálu Beverly Hills 902 10, hollywoodskej herečky Shannen Doherty (52), ktorá už niekoľko rokov bojuje s rakovinou, sa opäť mohli nedávno presvedčiť o jej nezdolnosti. Vybrala sa s asistentkou za priateľmi na večeru do prestížnej reštaurácie v Malibu a vyzeralo, že si to dobre užila. Po ťažkej operácii mozgu v januári, ktorú ale priznala až začiatkom júna, je skvelou správou, že ešte nerezignovala na život.

​Keď seriálovej hviezde Shannen Doherty pred vyše dvomi rokmi oznámili, že sa jej rakovina dostala do posledného, štvrtého štádia, rozhodla sa po krátkom šoku, že sa len tak ľahko nevzdá. Svoj príbeh začala otvorene zdieľať s jej sledovateľmi na Instagrame so všetkou úprimnosťou. Nebála sa ukázať ani slabé chvíle, ale udivovala, ako sa vždy dokázala pozviechať a hľadať radosti v živote. Začala dbať na svoju životosprávu, vyhýba sa všetkým škodlivinám a vyskúšala aj prísnu diétu s vylúčením sacharidov.

Ešte minulý rok vyzerala Shannen fantasticky, akoby ani nestarla. Teraz je to už trochu iné, no pri jej diagnóze nečudo. Toto sú najnovšie fotky:

Napriek svojej snahe a optimizmu sa jej však, žiaľ, metastázy rozšírili až do mozgu, čo sa stáva u ani nie pätnásť percent žien postihnutých rakovinou prsníka. Shannen ale zaťala zuby, pustila sa do ďalšej liečby a v januári podstúpila aj operáciu mozgu. Tentokrát sa však o tom hneď nezmienila jej sledovateľom na Instagrame, ako to má inak vo zvyku. Vyšla s tým von až v júni, zrejme sa musela dlhšie vyrovnávať sama so sebou. Zverila sa, že jej extrémna klaustrofóbia sťažovala liečbu a priznala, že si zo strachu aj poplakala. 
Liečbu znepríjemňuje Shannen aj jej klaustrofóbia, tá ju počas vyšetrenia dohnala až k slzám:

Lekári dávajú pacientom v tomto štádiu choroby aj napriek liečbe šancu na prežitie rátanú na mesiace, nie roky... To však Shannen Doherty, ako sa zdá, odmieta prijať. Je to už sedem mesiacov, čo operáciu a liečbu podstúpila, a ešte stále je medzi nami a raduje sa z každého nového dňa. Dá sa tak usúdiť aj podľa toho, že si stále užíva radosti života, ako napríklad večeru s priateľmi, pričom sa zjavne dobre bavila. Oči si však zakrývala tmavými okuliarmi a pozorní sledovatelia mohli zachytiť na jej výzore stopy únavy a strhanosti. 
Shannen sa nedávno objavila aj na narodeninovej oslave kolegu Briana Austina Greena, na fotkách sa usmieva, no je výrazne pochudnutá:    
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ian Ziering (@ianziering)

Súvisiace články

Najčítanejšie