Jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Očakávaná svadba Hanychovej! Soukup to konečne objasnil!
Zdielať na

Očakávaná svadba Hanychovej! Soukup to konečne objasnil!

Archívna reportáž

Iste fanúšikovia influencerky Agáty Hanychovej (38) a majiteľa súkromnej televízie Jaromíra Soukupa (54) zaregistrovali zhruba pred mesiacom reči, že sa mali tajne zosobášiť. Na to ale Agáta spolu s Jaromírom pripravili scénku v živom vystúpení na Instagrame, kde si z toho riadne vystrelili. Nie každého však presvedčili, že neblafujú, ako to bolo aj v prípade, keď po šírení správ o Agátinom tehotenstve to obaja popierali. Ich svadbu však teraz rázne poprel Soukup vo vysielaní jeho televízie a snažil sa vysvetliť ako to asi vzniklo.

Na tému svadby Agáty Hanychovej a Jaromíra Soukupa prišlo viacero otázok aj do jeho televízie, kde samotný majiteľ moderuje reláciu VIP svět zo sveta šoubiznisu a smotánky. "Ako vidíte, svadba nebola. Z nejakého dôvodu boli bulvárna tlač a novinári zhruba od štvrtkového večera presvedčení, že sa v sobotu dopoludnia berieme. Ja som tu naznačoval, že keď sa budem ženiť a Agáta vydávať, určite to nejako naplánujeme, ale ešte to nebolo. Údajne to vzniklo tak, že som vo VIP svete hovoril o svadbách s tým, že svadby sa majú odohrávať v júni cez víkend. Najlepší termín pre svadbu je júnová sobota," objasňoval zamotanú situáciu.

Potom sa na chvíľu rozhovoril, ako to v skutočnosti myslel. "Ten dôvod je jednoduchý. Česi milujú svadby v lete, aby bolo pekne, svadobná hostina sa dala urobiť vonku, máme radi slniečko, to tak je. Nečudujem sa, väčšinu roku je v Českej republike zima, mráz, sneží a je hnusne. A v júni preto, že v júli síce je pekne, ale deti už majú prázdniny, takže polovica hostí, ktoré pozvete na svadbu, nepríde, pretože je s deťmi na plánovanej dovolenke. Takže to musíte stihnúť v júni," argumentoval celkom racionálne dôvody, no on sám sa zjavne tento rok k júnovým svadobčanom nepridal.

Potom sa ešte vrátil ale aj k otázke, ako to bolo s rečami o ich sobáši. "Vraj ešte nejaký spevák hovoril, že ide na tajnú akciu v sobotu dopoludnia, kde si musí vypnúť mobil, aby nikto nevedel, kde je, a aby nemohol fotiť. A to vraj mala byť moja svadba s Agátou," vytiahol Soukup ďalší fakt, ktorý nahrával klebetám. Tak či onak, zostáva stále otázne, prečo stále so sobášom váhajú. Už pred pôrodom Jaromír jasne naznačoval, že ich dcéra dostane po narodení priezvisko Soukupová a bude sa tak volať aj Agáta. Zrejme to ale tak skoro nebude, možno počkajú, kým Rozárka trochu podrastie. Len aby sa skôr nerozišli, čo býval u Agáty častý jav.
 
Svadbu zatiať čerství rodičia neplánujú:
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Súvisiace články

Najčítanejšie