Skoro jasno
20°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Belohorcová to až doteraz tajila! Vážna operácia srdca!
Zdielať na

Belohorcová to až doteraz tajila! Vážna operácia srdca!

Archívna reportáž

Aj keď sa bývalá herečka a moderátorka Zuzana Belohorcová (47), ktorá žije už dlhé roky v zahraničí, často objavuje na návšteve doma na Slovensku, aktuálne mal dôvod jej príchodu vážný podtext. Až teraz priznala, čo ju viedlo k tomu prísť aj s deťmi na rodnú hrudu. Odvážila sa však na priznanie až potom, čo pominul bezprostredný strach o život.

​Len ten, kto to zažil, dokáže presne pochopiť stres a obavy, ktoré prežívala Zuzana Belohorcová ohľadom zdravotných problémov so srdcom jej milovanej mamičky Vierky (72). Jej stav bol taký vážny, že musela podstúpiť operáciu srdca. Tá sa uskutočnila v nemocnici v Košiciach, kde sú na to naslovovzatí odborníci. Pacientku prišla navštíviť celá rodina, vrátane Zuzany Belohorcovej a jej detí, aby ju podporili a urobili jej radosť. Na spoločných fotkách, ktoré zdieľala Zuzana, sa všetci, vrátane pacientky, už spokojne usmievajú, keďže operácia dopadla dobre.    

Aj táto skúsenosť potvrdila Zuzane Belohorcovej, že "zdravie je to najcennejšie, čo máme," ako napísala na svojom profile Instagramu. Vysvetlila, prečo tajila hlavný dôvod jej návštevy domoviny. "Nakoľko som poverčivá a nechcela som nič zakríknuť pred náročnou operáciou. O dôvode našej ceste na východné Slovensko mám odvahu hovoriť až teraz. Pretože viem, že naša milovaná maminka, manželka a naša úžasná babka už je mimo ohrozenia života, a i keď ubolená po ťažkej operácii srdiečka, bude čoskoro v poriadku," uviedla Zuzana so zjavnou úľavou.
Rozhodnutie presťahovať sa spoza mláky bližšie do Európy ovplynila aj clivosť za jej rodičmi, žijúcimi na Slovensku:

​Zároveň sa nezabudla poďakovať celému tímu, ktorý mal doslova v rukách srdce jej milovanej mamy. "Veríme, že babka sa čoskoro uzdraví a bude sa tešiť zo života," vyjadrila Zuzana nádej.  V komentároch prejavili Zuzane a jej mamičke mnohí jej priaznivci veľkú podporu, všetci chápu, že keď ide o mamu, znamená to vždy veľa. Vyzerá, že tá Zuzanina bude zakrátko opäť v poriadku, za slová podpory sa Zuzaniným priaznivcom poďakoval aj jej dojatý otec. Srdiečkami prispel aj Miro Jaroš, ktorý sám zažíva trápenie, keď sa jeho milovaná mama lieči z rakoviny.

Zuzane padol veľký kameň zo srdca, jej mamička úspešne podstúpila náročnú operáciou:

Súvisiace články

Najčítanejšie