Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Nečakaná kritika Agáty od jej vlastnej mamy! Žilková to povedala jasne a bez servítky!
Zdielať na

Nečakaná kritika Agáty od jej vlastnej mamy! Žilková to povedala jasne a bez servítky!

Archívna reportáž

Agáta má tretie dieťa s tretím mužom

Herečka Veronika Žilková (61) rozhodne nepatrí medzi introvertné typy, a tak sa dá od nej dozvedieť všeličo aj z jej súkromia. Nie každý člen rodiny je z toho nadšený, ale jej staršia dcéra Agáta k nim rozhodne nepatrí. Sama o sebe a rodine toho narozpráva habadej, pričom používa aj riadne korenisté slová. Veronika je v tomto smere konzervatívna a dcéru vraj za to neraz napomína. Ju zas na jej prisilné emócie upozorňuje dcéra Kordula.

​Ako mama Veronika Žilková, tak aj jej dve dcéry, Agáta a Kordula, sú známe postavy na českej šoubizovej scéne. Kordula sa do pozornosti médií dostala najmä vlani po jej úspešnom debute na červenom koberci na filmovom festivale v Karlových Varoch. Jej krehký pôvab mnohým priam učaroval. Získala veľa ctiteľov, ale jej srdce patrí spolužiakovi z milionárskej rodiny. Kordula je vraj jemné a citlivé dievča, jej extrovertná mama je priam jej opa. "Ty si furt taká emocionálna!" citovala mama Veronika, ako ju Kordula neustála napomína, nech sa trošku upokojí.  

Sama Žilková však priznáva, že to tak je. "Ale ono to je dané tým povolaním a  je to vlastne vycvičené. Pretože sa povie kamera, akcia, klap a vy sa musíte rozplakať, rozviesť, zamilovať. My herci na to nemáme týždeň, my na to máme toto (luskne prstami). A to je potom, bohužiaľ, nešťastie do toho civilného života, že vám niekedy buchnú sadze. Ale vedome na tom pracujem, pretože viem, že aj mojej dcére Kordulke to strašne prekáža," vysvetľovala v rozhovore pro iDnes.cz. 

Veronika nepopiera, že nie jednoduché byť mamou Agáty a druhej dospievajúcej dcéry Korduly:

Kým Veronika musí strpieť, výčitky od jej najmladšej dcéry, výčitky od mame pre zmenu Agáta. Žilkovej prekáža, ako vulgárne sa v streamoch na Instagrame neraz vyjadruje jej staršia dcéra Agáta Hanychová. "Ja sa márne snažím Agátu učiť, aby vo svojich živých vysielaniach na Instagrame nepoužívala sprosté slová. Márne! Jednoducho niekedy nie je ľahké byť matkou Agáty. A niekedy je to fajn," zverila sa úprimne, no na druhej strane, ak sú Hanychovej vulgarizmy ten najväčší problém, je všetko v poriadku. Prosto ženy v rodine Veroniky Žilkovej sú výrazné osobnosti, v akomkoľvek zmysle. Koncom roku odišla na večnosť jej skvelá mama, ktorá by sa inak dožila pred pár dňami 99 rokov. No počet žien v klane rýchlo doplnila Agátina Rozárka, a aj jej staršia dcérka Mia (5) sa dá rátať rovno za dve, aká je podľa jej mamy čertica.

Aj z Veronikinej mladšej dcéry Korduly je už veľká slečna s vlastnou hlavou:

Súvisiace články

Najčítanejšie