Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Obrovská tragédia! Krátko po narodení dcérky prišiel hviezdny herec o VNUKA!
Zdielať na

Obrovská tragédia! Krátko po narodení dcérky prišiel hviezdny herec o VNUKA!

Archívna reportáž

Po veľkom šťastí z narodenia dcérky v apríli, zasiahla Roberta De Nira (79) smutná správa zo skonu jeho vnuka Leonarda (†18). Ešte len začínal svoju kariéru herca a režiséra, všetko mal len pred sebou, ale osud to zariadil inak. Najviac to, pochopiteľne, zasiahlo jeho matku Drenu De Niro (51), ktorá je adoptívnou dcérou charizmatického herca. Aj ona je známou herečkou a filmárkou.

​Svet filmu učaroval aj mladému Leonardovi De Nirovi, podobne ako jeho mame Drene a slávnemu starému otcovi, po ktorom získal priezvisko. Vidieť ho diváci mohli napríklad vo filme z roku 2018 Zrodila sa hviezda, v ktorom dostal malú úlohu Lea Stonea. V tom istom roku sa objavil tiež vo filme Cabaret Maxime. Inak sa o jeho živote nevie takmer nič, nebol ani aktívny na sociálnych sieťach, aspoň nie pod svojím menom. Jeho otcom bol Carlos Rodriguez, sochár a graffiti umelec, ktorý ho viedol k láske k výtvarnému umeniu. 

V prenajatom byte v New Yorku na Wall Street ho v nedeľu popoludní našiel sedieť jeho kamarát po tom, čo ho šiel skontrolovať, keď sa mu niekoľko dní neozýval. Žiaľ, bol už bez známok života. Príčina jeho úmrtia nie je oficiálne určená, ale biely prášok na stole pred ním naznačuje, že sa mohol predávkovať drogami, ako uviedol policajný zdroj pre TMZ. Podľa slov vrátnika žil sám v luxusnom byte na šiestom poschodí, ktorý si prenajímal necelý rok. Lea opísal ako priateľského mladého muža, ktorý vždy pozdravil.

Za vnukom Roberta De Nira žiali dcéra rodina, vrátne slávneho herca, ktorému sa len nedávno narodilo dieťa:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Drena (@drenadeniro)

Jeho matka Drena napísala na Instagram: "Môj krásny sladký anjelik. Milovala som ťa od chvíle, keď som ťa pocítila v bruchu. Bol si mojou radosťou, mojím srdcom a všetkým, čo bolo v mojom živote čisté a skutočné. Priala by som si byť práve teraz s tebou. Neviem, ako bez teba žiť, ale budem sa snažiť pokračovať a šíriť lásku a svetlo, ktoré si mi tak dal pocítiť, keď som sa stala tvojou mamou. Bol si tak hlboko milovaný a želám si, aby ťa samotná láska zachránila. Je mi to tak ľúto... Odpočívaj v pokoji a večnom raji, môj milovaný chlapček." 

Ešte nedávno pridala mama zosnulého Leonarda na Instagram spoločné fotky, nič nenasvedčovalo, že sa stane onedlho tragická udalosť:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Drena (@drenadeniro)

K skonu vnuka sa vyjadril aj jeho slávny dedo, vo vyhlásení Roberta De Nira stálo: "Som hlboko zarmútený úmrtím môjho milovaného vnuka Lea. Veľmi si vážime sústrasť od všetkých. Prosíme, aby nám bolo poskytnuté súkromie na smútok nad Leovou stratou." Čo bolo presnou príčinou predčasného skonu tohto talentovaného mladého človeka určí až pitva.

Súvisiace články

Najčítanejšie