Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Poriadny trapas vo Varoch! Známy herec sotva stál na nohách, vymočil sa do kvetináča!
Zdielať na

Poriadny trapas vo Varoch! Známy herec sotva stál na nohách, vymočil sa do kvetináča!

Archívna reportáž

Viac či menej exkluzívne párty sú neoddeliteľnou súčasťou Medzinárodného filmového festivalu v Karlových Varoch. Medzi ich pravidelných návštevníkov patrí aj obľúbený herec Jiří Macháček, ktorý o pár dní oslávi 57 rokov. Akosi sa už stalo takmer tradíciou, že oslavuje už na festivale, čo ale nie vždy dobre dopadne. Ani tento rok herec zrejme veľmi nepočítal hodiny a panákov, keď sa nadránom vybral konečne z baru do hotela.

​Aj keď od 6. júla 2010 ubehlo už veľa rokov, dodnes sa spomína, ako sa po bujarej oslave narodenín Jiřího Macháčka spolu s Aňou Geislerovou s Táňou Vilhelmovou ráno vykúpali v riečke, ktorá preteká mestom. Bola z toho aféra, keď ich pritom pristihli, Macháčkovi to ale vôbec neuškodilo, dokonca je aj tvárou známej značky alkoholu. Svoju povesť milovníka alkoholu si drží doteraz, ako bolo vidieť túto nedeľu nadránom, keď sa presúval z baru do hotela.

Na karlovarskej kolonáde neďaleko hotela Pupp, kde býva, sa tackavo presúval a po chvíli si uľavil do kvetináča s vysadeným stromčekom. Na jeho smolu, v blízkosti nechýbal paparazzo z eXtra.cz a zachytili ho na videu. Macháček si to zjavne nevšimol a pomaly sa dokolísal do cieľa, kde ho čakala hotelová posteľ. 

Jiří Macháček bol v nelichotivej situácii nakrútení na kameru:

Pred pár rokmi sa mal Macháček v spoločnosti členov jeho kapely MIG 21 opitý vlámať do reštaurácie v Havířově a všetci skončili na záchytke. Chceli osláviť narodeniny jedného člena a všetko bolo po ich koncerte už zatvorené. Podivuhodne sa správal aj pred rokmi počas jedného predstavenia v pražskom divadle, kde účinkoval. Predtým si na triednom zraze doprial alkohol a potom sa na javisku predvádzal až tak, že sa neváhal vyzliecť do treniek. Ale ani na afterparty po tohtoročnom odovzdávaní Českých levov sa nenudil, postavil sa na stoličku a spieval, pomáhala mu aj Táňa Dyková. Nuž, zrejme mu ani tieto škandáliky neuškodia, stačí mať zjavne povesť bonvivána a všetko je ospravedlniteľné.

Jiří Macháček je známy svojou veselou povahou, k tomu mu neraz pomôže aj pohárik:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mig21 (@mig21official)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie