Jasno
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Ako to mohla vysloviť?! Hviezdna herečka sa nemôže dočkať, keď jej mama zomrie!
Zdielať na

Ako to mohla vysloviť?! Hviezdna herečka sa nemôže dočkať, keď jej mama zomrie!

Archívna reportáž

Vo svete hollywoodskeho filmového biznisu panujú veľmi kruté podmienky. Živia sa ním mnohé generácie filmárov a hercov, ale často to na jej členoch zanecháva nepekné stopy. Tak to bolo aj v prípade rodičov herečky Drew Barrymore (48), Johna Drewa Barrymorea (†72) a jeho manželky Jaid Barrymore (77). Ich slávna dcéra má po ich rozvode zlé spomienky na mamu, ktorá ju už v detstve zatiahla do sveta večierkov, alkoholu a drôg kvôli kariére.

​Snáď každý mladý človek pozerajúci hollywoodske filmy s hercami, ktorí žijú rozprávkový život a priam sa topia v peniazoch, sníva o podobnej kariére. Celé davy začínajúcich hercov sa presúvajú do Hollywoodu a čakajú na svoju príležitosť, pričom neustále obchádzajú konkurzy. Iba malá časť z nich však ako-tak uspeje a z nich sa len zopár stane hviezdami. Drew Barrymore ako dcéra otca z hollywoodskeho hereckého a filmárskeho klanu, to mala o niečo ľahšie. Pohybovala sa od malička medzi filmármi, ale na zaistenie, že si ju všimnú, ju matka brala aj na rôzne hollywoodske večierky, kde nechýbali ani drogy.

Hoci sa Drew podarilo presláviť už ako detskej herečke v úlohe vo filme E.T. Mimozemšťan, nedokázala zabudnúť na detstvo poznačené drogami a alkoholom, a rozhodla sa o tom vydať autobiografiu Little Girl Lost, ktorá sa stala bestsellerom.  Zatiaľ, čo otec je už po smrti, jej matka Jaid ešte stále žije. Priznáva, že aj keď ju stále finančne podporuje, ba jej na nej aj záleží, ich vzťah nebude nikdy vrúcny. Dokonca vraj závidí známym, ktorí už nemajú rodičov nažive. "Všetky ich mamy sú na onom svete, ale moje mama nie. Ja ten luxus nemám. Ale nemôžem sa dočkať," vyznala sa pre magazín Vulture so šokujúcim želaním. Až takáto môže byť odvrátená strana hollywoodskych rodinných vzťahov.

Drew Barrymore sa stala slávnou aj vďaka jej matke, avšak hollywoodske prostredie ju obralo o detsvo a stálo ju takmer život:

"Nechcem ale žiť v stave, keď by som si priala, aby niekto odišiel skôr, ako je mu súdené, aby som sa mohla pohnúť ďalej. Ja vlastne chcem, aby bola šťastná, aby sa jej darilo a aby bola zdravá. Musím sa ale posúvať vpred napriek tomu, že je stále na tejto planéte. (...) Nie je mi to jedno. Nikdy mi to nebude jedno," vyznala sa so svojou bolesťou a možno si len domýšľať, aké veci ako dieťa zažívala po boku jej matky. Možno práve pomery v detstve psychicky poznačili aj jej sestru, ktorá pred deviatimi rokmi spáchala samovraždu. Mnohé deti hollywoodskych hviezd by iste vedeli o ich živote v tamojšej spoločnosti povedať všeličo, mnohé sa vysokého veku ani nedožili. Drew, našťastie, s démonmi zabojovala, no ako je jasné, ak aj odpustila, rozhodne nezabudla...

Napriek všetkému, čo si s rodičmi užila, im Drew v nedávnom príspevku poďakovala za všetko, čo vďaka nim získala: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Súvisiace články

Najčítanejšie