Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
A bude svadba! Speváčka dostala dokonalý zásnubný prsteň na dokonalo romantickom mieste!
Zdielať na

A bude svadba! Speváčka dostala dokonalý zásnubný prsteň na dokonalo romantickom mieste!

Zdroj: Instagram/AL

Pre kanadskú speváčku, skladateľku aj herečku Avril Lavigne (37) bolo stretnutie s rockovým spevákom Mod Sunom (35) zrejme osudové. Od prvého dňa ako ho stretla vraj vedela, že sú silne prepojení. Zoznámili sa počas práce na jej najnovšom albume Love Sux. "Vďaka nemu bol každý deň lepší. Bolo to, akoby som ho poznala odjakživa. Ako čas plynul, veci sa stále zlepšovali a bolo to neuveriteľne prirodzené," vyznala sa Avril v rozhovore pre magazín People. Podobne sa vyjadril o vzťahu k nej aj Mod Sun. "V deň, keď sme sa stretli, som vedel, že si tá pravá. Budeme spolu navždy, kým sa naše dni neskončia," napísal na sociálnej sieti.

​Lavigne účinkovala v singli Moda "Flames" z roku 2021 a on sa podieľal na písaní a produkcii niekoľkých skladieb na jej najnovšom albume Love Sux, ktorý vyšiel vo februári. Speváčka nominovaná na Grammy vyvolala klebety o randení s ním prvýkrát vo februári 2021 a v septembri už debutovali ako pár na červenom koberci na udeľovaní MTV Video Music Awards. V tom istom mesiaci k jej narodeninám Mod zdieľal príspevok na Instagrame, v ktorom ju nazval "láskou môjho života". Dvojica sa nedávno bozkávala na červenom koberci 64. ročníka udeľovania cien Grammy, kde bola Lavigne moderátorkou a spozorovali ich aj na dvojitom rande s Machine Gun Kelly a Megan Fox.

Nedávno tento zamilovaný pár oznámil na Instagrame svoje zasnúbenie. Stalo sa tak v meste lásky, v Paríži, 27. marca. "Bola to tá najdokonalejšia, najromantickejšia žiadosť o ruku, akú som si kedy mohla priať. Boli sme v Paríži na lodi na rieke Seine. Mali sme huslistu, šampanské a ruže. Mala som pocit, akoby sa zastavil čas a boli sme to len my dvaja v tomto okamihu," prezradila šťastná Lavigne v exkluzívnom rozhovore pre People. Mod ju požiadal o ruku a a pritom držal prsteň s kameňom v tvare srdca, ktorý je lemovaný malými srdiečkami. "Sú na ňom vyryté slová 'Ahoj, ikona', čo boli prvé slová, ktoré mi povedal. A na jeho vnútornej strane je Mod + Avril," opísala čo je na vnútornej strane prsteňa vyrábaného na mieru.

Vypočujte si spoločnú pieseň Avril Lavigne a Mod Suna s názvom Flames:

"Od začiatku vedel, že chcem diamant v tvare srdca, pretože v deň, keď sme sa zoznámili, sme mali na sebe rovnaké prstene v tvare srdca. Odvtedy ich nosíme každý deň, takže zásnubný prsteň v tvare srdca sa k nemu hodí. Veľmi sa mi páči," rozplývala sa nad prsteňom ďalej. Je vidieť, že medzi ňou a Modom panuje láska ako hrom. A to vraj práve vtedy, keď do života Avril vstúpil Mod, lásku vôbec nehľadala. "Potrebujem si oddýchnuť od mužov," povedala si vraj dva dni predtým. "Ukončila som veľký vzťah a prvýkrát v živote som si pomyslela, že by som asi mala byť slobodná," zverila sa. Okamžite po tom, ako ho oslovila kvôli zloženiu piesne pre ňu, začali spolu chodiť. Lavigne vraj len "jednoducho nasledovala svoje srdce". Navzájom sú si veľkou oporou."Teším sa na zábavu, tvorbu, spoločnú prácu, spoločné turné, spoločný rast," dodala Avril a všetci jej prajú, aby to bol už skutočne ten pravý.l

Zásnuby "pankáčov" Avril a Moda prebehli na lodi v romantickom Paríži: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Avril Lavigne (@avrillavigne)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie