Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vémola priznáva zúfalstvo! Nevie čo so sebou, chodí po záhradkárstvach, TOTO sľúbil mame!
Zdielať na

Vémola priznáva zúfalstvo! Nevie čo so sebou, chodí po záhradkárstvach, TOTO sľúbil mame!

Archívna reportáž

Karlos by nechcel, aby si s Attilom zopakoval výsledok z ich posledného zápasu

Aj taký "leví kráľ", za akého sa pasoval zápasník Oktagonu MMA Karlos Vémola (37), zrejme dospel k poznaniu, že svetská sláva, poľná tráva. Stačila mu na to osudná prehra s rivalom Patrikom Kinclom (33). Teraz sú už márne výčitky, šampiónom a kráľom Oktagonu sa nestal, a ako sa sám už pred zápasom vyjadril, prehrou možno príde o všetko. V skutočnosti to ale azda až tak zlé nie je. Na odvetný zápas ho vyzval Attila Végh (37), pre oboch je to aj najlepšie riešenie. Zatiaľ si musí "Terminátor" v hlave všeličo urovnať a popritom je konečne užitočný aj doma.

​Lekciu pokory zažíva po prehre s Patrikom Kinclom legendárny český zápasník Karlos Vémola. Je až neuveirteľné, čo všetko si pritom nahlas priznáva. "Plakať asi nebudem, ale ja neviem, čo so sebou, aj keď sa to hanbím povedať. Mal by som si užívať detí a domova, bol som zvyknutý trénovať štyrikrát denne, makať. Mal som cieľ, víziu. Teraz jazdím kupovať ruže a starám sa o záhradu. Čo to so mnou je? Rýpem sa v hline a okopávam rastliny, pretože neviem, čo so sebou. Chladničku už ani nezatváram, zožeriem toho 15 kg denne," začal na profile svojho Instagramu s opisom svojej situácie niekdajší kráľ ringu. 

"Nič som nevyhral, tak som si za odmenu žiadne zviera kúpiť nemohol. Tak si to kompenzujem aspoň rastlinami. Mám tam palmy, rôzne ruže, mandevilly, begónie, kaktusy," pokračoval "Terminátor" vo vymenovávaní jednotlivých novoposadených okrás záhrady, pričom by človek nečakal, že vôbec tieto rastliny pozná. Lela má z toho iste radosť, zažila si s ním pred zápasom ozajstné peklo, ako on sám priznáva. "Do osemdesiatštvorky už nenastúpim. To, čo som zažil počas zhadzovania, keď som za jeden večer zhadzoval 12 kg, a to, čo som robil svojmu zdraviu a svojej rodine, to už nikdy nemôžem urobiť," zaprisaháva sa a len on vie, čo všetko ho to stálo. Musel sľúbiť aj vlastnej matke, že to už nebude nikdy opakovať. Ešteže dokáže byť Lela tolerantná, ale ktovie, dokedy.

Karlos sa s prehratým zápasom len veľmi ťažko vyrovnáva, padlo vraj aj vážne rozhodnutie:

S Karlosom to nevyzerá dobre ani v kauze s bielymi tigríkmi. Ak sa pred súdom preukáže jeho vina, hrozí mu údajne až trojročné väzenie. Ako ukazujú dôkazy z jeho sledovania tajnou políciou s krycím menom Šarlota II., legitímny vlastník bielych tigrov A. Š. mal poskytnúť Vémolovi papiere, že sú rodičmi dvoch tigríkov, ktorých dostal do držby, ale to spoľahlivo vyvrátil rozbor DNA. Jedného z nich už mal aj neoprávnene predať. Vémola sa obvineniam vytrvalo bráni, no azda je aj dobre, že sa začal venovať rodine a domácnosti, ak príde k najhoršiemu, možno ich nejaký piatok neuvidí...

Po smútku z ringu ho v dobrej nálade drží okrem záhradky najmä jeho rodina:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie