Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Ženy snívajú o deťoch od tohto sexi herca, on sa ale rozhodol - NIKDY nebude mať potomkov!
Zdielať na

Ženy snívajú o deťoch od tohto sexi herca, on sa ale rozhodol - NIKDY nebude mať potomkov!

Zdroj: IG/johncenaoffiicial

Mnohonásobný šampión vo wrestlingu, herec a raper John Cena (46) sa rozhodol naplno venovať svojej kariére. Pre jeho úlohy nebojácnych hrdinov si ho veľmi obľúbili aj deti, ba dokonca je držiteľom Guinnessovho rekordu ako najžiadanejšia celebrita zo strany detí v nadácii Make-a-Wish. Aj keď ho to veľmi teší, on sám sa rozhodol zostať bezdetným, za čo bol v priebehu rokov aj kritízovaný, ale hviezdny hrdina filmu Peacemaker si vždy stál za svojou nezvyčajnou voľbou.

​Úspešný herec John Cena ide v šľapajách svojho hereckého kolegu Dwayna "The Rock" Johnsona (52). Obaja profesionálne zápasili vo World Wrestling Entertainment (WWE) a podarilo sa im aj presadiť v Hollywoode. Dwayne zanechal zápasenie v roku 2004, ale neskôr sa k nemu čiastočne vrátil v rokoch 2011 až 2019. Zamýšľa sa nad tým aj John Cena: "V ringu som neskončil, ale nie som si istý, čo je v mojich silách. Uvidíme. Som realista, pokiaľ ide o to, kde sa vo svojom živote nachádzam. Mám 45 rokov a z pozície 16-násobného šampióna vám môžem povedať, že je veľmi ťažké vyhrať." 

​Tento šestnásťnásobný majster sveta sa zveril, ako veľmi je vďačný za Johnsonovu radu pri jeho začiatkoch v Hollywoode. Obaja sa poznali z WWE, kde sa viackrát stretli v ringu. Na festivale komiksov, scifi a fantasy Comic-Cone vo Walese v roku 2021 sa objavil aj John Cena, kde sa ho spýtali, či mu dal The Rock nejakú radu pred tým, ako začal s filmovaním v Hollywoode, na čo prikývol. Dwayne mu povedal jedinú vetu, ktorou mu ale dodal sebavedomie a Cena sa upokojil a naštartoval skvelú kariéru. "Pozvali ťa tam z nejakého dôvodu, kámo, buď sám sebou," povedal mu Johnson.

Rozchod s bývalou manželkou zachytili kamery, dôvodom bolo Cenovo rozhodnutie nemať deti:

Od roku 2020 je John Cena ženatý so Shay Shariazadeh, ktorú si vzal po tom, čo sa s ním po šiestich rokoch rozišla jeho priateľka, tiež hviezda WWE Nikki Bella. Dôvodom rozchodu bolo, že herec nechce mať deti. V januári 2022 sa Cena v relácii The Drew Barrymore Show otvorene vyjadril, prečo sa nikdy nevidel ako otec a rozhodol sa nemať deti. "Svoj život si naozaj užívam. Dostal som príležitosť robiť veci, o ktorých sa mi ani nesnívalo, a to som mal dosť odvážne sny," priznal sa s tým, že sa to ale neudialo iba tak. "Je to tvrdá práca. Je to ťažká práca, aby ste dokázali vybalancovať svoj čas," odkázal Cena za akú cenu má všetko, čo dosiahol. Lichotí mu však, že si ľudia myslia, že by bol dobrým otcom, a aj sám vidí, aké skvelé puto si vytvára s mladším publikom, no jeho rozhodnutie je vraj nemenné. O to radšej si užíva radosť cudzích detí, ale spokojne sa vracia do bezdetnej domácnosti.

John Cena má rád svojich detských fanúšikov, avšak po vlastných deťoch netúži:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa John Cena Fan Club (@john.cena.fc)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie