Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Zmenila sa na jej temnú filmovú postavu?! Hviezdna herečka zanedbaná a príšerne doobliekaná!
Zdielať na

Zmenila sa na jej temnú filmovú postavu?! Hviezdna herečka zanedbaná a príšerne doobliekaná!

Zdroj: youtube/printscreen

O britskej herečke Helene Bonham Carter (56) sa rozhodne nedá hovoriť ako o typickej starnúcej hviezde, ktorá behá po plastikách, aby vyzerala mladšie a atraktívnejšie. O jej svojráznom štýle obliekania nehovoriac. Napriek tomu má po svojom boku mladého sympatického partnera, Rye Dag Holmboea (35), ktorý je spisovateľ a venuje sa histórii umenia, literatúre a psychoanalýze. Aj on sa oblieka neformálne, ale skôr v ležérnom, nenápadnom štýle, na rozdiel od zvláštne výstrednej Heleny.

​Výraznú tvár herečky Heleny Bonham Carter si snáď každý pamätá zo série filmov o Harry Potterovi, filmoch Kráľova reč, Klub bitkárov, či zo seriálu Koruna a mnohých ďalších. Bola viackrát nominovaná na Oscara aj Zlatý glóbus a získala bezpočet ocenení. Na dianie vo svete a v spoločnosti má jasný názor a nebojí sa ho ani nahlas vysloviť. Nepáči sa jej tzv. cancel culture/kultúra rušenia. Podľa nej by sa ľudia nemali takto spoločensky odsudzovať. "Stala sa z toho celkom hysterická záležitosť. Je to taký hon na čarodejnice z nedostatku porozumenia," mieni Helena, pričom kmotrom jej dvoch detí je Johnny Depp - azda najznámejšia obeť cancel culture, hoci už rehabilitovaná.

Zastala sa aj autorky Harry Pottera, J.K.Rowling. "Bolo to dovedené to naprostého extrému... Nemusíme sa všetci vo všetkom zhodnúť. To by, samozrejme, bolo šialene nudné...," tvrdí nielen na jej obranu. Jasný názor má aj na postavenie žien, ktoré podľa nej nie je rovnocenné s mužmi, aj keď sa to už zlepšuje. Nepáči sa jej ani posadnutosť ľudí krásou a mladosťou. "Určite som oveľa šťastnejšia ako keď som bola mladšia," uviedla nedávno v BBC radio Women´s Hour. "Každý jeden časopis, Instagram, čokoľvek, to všetko je o tom ako nestarnúť. Je to špinavé slovo, starnutie. Všetci sme tým posadnutí, je to až patologické. Je to takmer zločin, hanba," hovorí nahlas to, čo si myslia mnohí.

Helena ako Bellatrix Lestrange z filmu o čarodejníkovi Harry Potterovi:

Helena, ktorá je v skutočnosti mimoriadne krásna žena, ale naozaj nedbá na to, aby bola dokonalá za každých okolností. Na jednej z aktuálnych paparazzovských fotiek, ktoré si môžete pozrieť TU, vyzerá skutočne veľmi zanedbane. Oblečená prinajlepšom ako zo secondhandu, strapatá, s odrastenými šedivými vlasmi, samozrejme, nenalíčená. Mnohí sa až čudujú, ako je možné, že si po rozhode s režisérom Timom Burtonom, pre ktorého bola múzou, našla o 21 rokov mladšieho partnera. S Ryom Dagom Holmboeom sú ale zjavne šťastní, a tak sa nepriamo potvrdzujú aj Helenine slová, že krása a mladosť skutočne nie sú všetko.

Helena bola vždy známa svojským štýlom obliekania, avšak tentokrát to jej umeleckej duši veľmi nevyšlo: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa I love HBC (@johnny.helena.fan)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie