Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Nestačilo jej?! Slováčkova exmilenka TAKTO s úsmevom provokuje Patrasovú!
Zdielať na

Nestačilo jej?! Slováčkova exmilenka TAKTO s úsmevom provokuje Patrasovú!

Archívna reportáž

Felix Dádu 7 rokov ponižoval verejne známym mileneckým vzťahom, Gelemová ju pritom neraz poriadne urážala

Na narodeninový koncert Felixa Slováčka, ktorý ním v predstihu oslávil svoju osemdesiatku, prišla do Lucerny aj jeho bývalá milenka Lucie Gelemová (40). Spoločníka jej robil výtvarník Václav Bednář, s ktorým spolupracuje v rámci jeho odevnej značky. Obaja sa obliekli do dizajnových kúskov z jeho dielne, čo bolo iste plánované aj ako poriadna reklama. Gelemovú ale zjavne tešilo, že vzbudila pozornosť a mohla provokovať aj Felixovu manželku Dagmar Patrasovú (67).

​Súdnemu človeku iste nejde do hlavy, ako sa mohlo stať, že sa v jednej sále na koncerte Felixa Slováčka ocitli dve veľké rivalky, jeho manželka Dagmar Patrasová a jeho exmilenka Lucie Gelemová. Zatiaľ čo Patrasová tvrdila, že je vylúčené, aby dostala pozvánku, Gelemová sa uškŕňala a krútila hlavou. "Vstupenky som dostala od Felixa. Som tu kvôli Felixovi a viac neriešim. Som rada, že s ním vychádzam a že ma pozval," tvrdila pre eXtra.cz v Lucerne. S jej spoločníkom Václavom Bednářom vraj k nemu zašli deň pred jeho koncertom, aby mu odovzdali dva kúsky, na ktorých spolupracovali a dúfali, že sa v pomaľovanom saku blysne na koncerte. Nestalo sa.

To si už Slováček zrejme voči manželke skutočne nedovolil, aby si obliekol kúsok od jeho exmilenky. Po koncerte sa okolo neho ale točilo viacero žien, s ktorými flirtoval v minulosti. Prišli mu rad radom zagratulovať a nechýbala medzi nimi ani Gelemová v odeve v ultra mini sukni. To všetko zrejme postrehla aj Dagmar Patrasová a mohlo ju aj rozdrapiť. Údajne nahlas žiadala vysvetlenie v okolí, kto ju pozval. "Nechápem tú drzosť. Felix mi povedal, že ju nepozval," rozčuľovala sa, a jeden by až nechápal, že by mu po tých rokoch podvádzania ešte niečo verila.

Pozrite si zábery z veľkolepej narodeninovej oslavy Felixa Slováčka: 

Gelemová na otázku redaktorky, čo by chcela Felixovi popriať, odpovedala trochu provokatívne: "Prajem mu všetko najlepšie, pokoj a to, čo si praje... Alebo koho si praje." Potom ešte upresnila, ako to myslí, hoci ťažko veriť tomu, že tá narážka nepatrila Patrasovej. "No ľudí, ktorých má rád okolo seba a on si ich praje," dovysvetlila prefíkane Gelemová. Neprezradila, či a aký mu pripravuje darček na narodeniny, ktoré má muzikant až 23. mája, v minulosti to boli aj jej obrazy. Práve vďaka obrazu, ktorý mu raz darovala, keď chodieval do obchodíku s bylinkami, kde pracovala, ju pozval na obed a dali sa dokopy. Ich vzťah sa pretriasal verejne sedem rokov, Patrasová to poníženie psychicky nezvládala a následky nesie doposiaľ. Je len nefér, že Slováček si trúfa Dádu neraz poriadne zhadzovať, keď práve on je príčinou jej trápenia a následných prešľapov.

Lucie Gelemová sa objavila na oslave v sexy šatách:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Gelemová (@luciegelemova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie