Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Bez peňazí?! Prachařova frajerka, úspešná herečka, rozváža jedlo!
Zdielať na

Bez peňazí?! Prachařova frajerka, úspešná herečka, rozváža jedlo!

Zdroj: Instagram/sarasandeva

Na herecký pár Sáru Sandevu (25) a Jakuba Prachařa (39) je radosť pozerať. Odkedy sa v lete 2021 do seba zamilovali počas nakrúcania detektívky Dvojka na zabití, z oboch vyžaruje spokojnosť a láska. Jakub je veľmi zaneprázdnený prácou, ide z role do role a podobne je na tom aj Sára. Z rodného Macedónska prišla s rodičmi ešte ako jeden a polročná, a doteraz pomáha doteraz v rodinnom biznise s bistrom.

Hoci by si zrejme mnohí mysleli, že Sára je herečka na plný úväzok a vo voľnom čase si užíva chvíle s Jakubom, ukazuje sa, že je aj ozaj dobrá dcéra. "Každý večer pred spaním robím menučko, pridám ho na sociálne siete a občas, keď nestíhajú, dokonca rozvážam jedlo," priznala v Show Jana Krausa svoj "druhý džob". Úplne horúce to však s rozvážaním nie je, ponúkla sa len raz do vedľajšej ulice a odvtedy ju rodina a ich kamaráti žartom premenovali na kuriérsku službu. Netreba teda čakať, že po objednávke by prišla s jedlo Sára, no možno motyka vystrelí. "Našim, samozrejme, pomáhame, ako ja, tak aj môj brat. Som na svojich rodičov veľmi pyšná, čo sa im podarilo vybudovať," povedala pracovitá Sára.  

Nepochybne aj Sáriny rodičia sú pyšní na ňu a jej úspechy vo filme a divadle už od tínedžerských rokov. Zahrala si po boku veľkých českých hviezd, ale aj v zahraničí. Nedávno dokonca nakrúcala film až na Filipínach. Dostala odtiaľ nečakanú ponuku, keď ju na základe odporučenia z ambasády angažovali aj bez castingu a strávila tam nezabudnuteľné chvíle. Mrzelo ju iba, že s rodinou, ktorá prišla do Prahy z Macedónska na Vianoce, bola iba chvíľu. Sára je v rodinných záležitostiach skutočne Balkánka, s pevnými väzbami na najbližších, aj tradície.  V rozhovore pre iDnes prezradila, že sa narodila v Skopje v siedmom mesiaci a dva mesiace bola v inkubátore. Mama ale bola nonstop pri nej.

Vypočujte si Sáru v spoločnej piesni s Patríciou Fuxovou:

Možno aj preto je vraj doteraz veľmi kontaktná, rada sa objíma s blízkymi, a s mamou stále. Od narodenia sa naučila bojovať so životom, takže sa len tak nedá, ako hovorí. Oslovila ju preto aj ponuka spolupráce s nadáciou Nedoklubko, ktorá v Česku združuje rodičov predčasne narodených detí, podporuje ich a vyvíja pre nich rôzne aktivity. Sára nedávno pokrstila ich pamätnú mincu a chcela by urobiť aj viac. Ona sama sa poslednú dobu venuje aj maľovaniu, inšpiroval ju obchodík s maliarskymi potrebami neďaleko ich domu. "Vytvorila som si taký svoj abstraktný svet, maľujem podľa svojho pocitu, a rozhodne nemám žiadnu techniku," opísala svoju novú záľubu všestranne talentovaná mladá umelkyňa. Zdá sa, že sa Jakub skutočne nemusí báť o budúcnosť rodiny, ktorú si plánuje so Sárou založiť. Táto šikovná dievčina by zjavne nemala problém rodinu zabezpečiť.

Takto Sára prekvapila svojich starých rodičov: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sara Sandeva (@sarasandeva)

Súvisiace články

Najčítanejšie