Oblačno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Hanychová ukázala MEGA luxusný kočík, aj výbavičku! A potom vytasila prso a spravila, čo treba!
Zdielať na

Hanychová ukázala MEGA luxusný kočík, aj výbavičku! A potom vytasila prso a spravila, čo treba!

Archívna reportáž

Aj keď je influencerka Agáta Hanychová (37) známa ako starostlivá matka, narodením jej tretieho potomka akoby nejako viac znežnela a materstvo s malou Rozárkou si veľmi užíva. Každý, kto ju sleduje na Instagrame, dobre pozná príbeh jej tehotenstva takmer od samotného začiatku, vrátane radostí a starostí. Snáď jediné, čo Agáta zatiaľ skrýva, je tvárička jej novonarodenej dcérky. Odtají ju vraj zanedlho, ale iba pre uzavretý kruh jej sledovateľov.

​Svoje súkromie zdieľa Agáta Hanychová najradšej v stories na Instagrame, dokonca bola ochotná s nimi komunikovať naživo aj počas pôrodu, čo jej ale partner Jaromír Soukup rázne zatrhol. No o hodinku po príchode Rozárky na svet, sa už zastaviť nenechala. No veľkou zmenou je, že profil na sociálnej sieti už uzavrela len pre sledovateľov, s ktorými zdieľa každodenné príbehy. 

Mnohých potešila zdieľaním izbičky a výbavičky malej princeznej. Rozárka má svoju postieľku v bielej farbe, ktorú prekrývajú ružové závesy a aj ružové vybavenie. Na denný odpočinok slúži aj veľký slamený kôš, ktorý je ľahko prenosný. Agáta uprednostňuje zavinovačky, ktoré sú zväčša biele, ale vidieť, že nechýba ani ružová, ale tiež ružové návliečky na vankúš aj paplónik. Skrátka, ružovú si Agáta teraz užíva a takú má zjavne aj náladu. Dokonca aj meno Rozária je odvodený od ružovej a ruží. Svojho drobčeka veľmi miluje a obe ich zas miluje Jaromír Soukup. "Moje dievčatá, sú úžasné a božské," vyjadril sa nadšene tento trojnásobný otec. 

V jednej z najnovších častí svojej šou Holčičky privítala Agáta ako hosťa svojho partnera, majiteľa televízie, kde sa relácia vysiela:

Počas víkendu sa konečne oteplilo a novopečení rodičia sa s ňou vybrali na prvú prechádzku. Keď dostala maličká hlad, Agáta si sadla na trávu a bez váhania tasila zdroj nenahraditeľnej kvality materského mlieka. "Nastal čas dojčenia, všade," komentovala fotku spokojná mamička. Jej sledovateľky ju v komentároch pochválili. "Nežná fotka, len kvitnete," kvitovala jedna pekný záber. "Je to tá najprirodzenejšia vec na svete," konštatovala ďalšia a v podobnom duchu prišlo veľa komentárov. 

Agáta sa hrdo hlási k dojčeniu svojej malej dcérky a neváha jej vzácnu tekutinu poskytnúť na požiadanie: 

Instagram/AH

​Materstvo jednoducho Agáte svedčí a zrejme si to uvedomuje aj ona, keď sa ešte v pôrodnici po pôrode Rozárky prekvapivo zastrájala, že ešte príde azda aj ďalšie bábo. To je ale tak trochu predčasné, v prvom rade sa teraz treba venovať Rozárii a tiež bude dôležité, či vzťah so Soukupom vydrží všetky vrtochy oboch tvrdohlavých zaľúbencov.

Agáta sa pochválila aj luxusným kočíkom značky obľúbenej aj medzi celebritami. Vybrala si "rockstar" dizajn, vanička s podvozkom stojí vyše 1500 eur:

Instagram/AH

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie