Zatiahnuté
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Kým bol Rodrigo, svaly si kupoval, v tele Barbie Jessicy zamierila do posilňovne a TOTO tam predviedla!
Zdielať na

Kým bol Rodrigo, svaly si kupoval, v tele Barbie Jessicy zamierila do posilňovne a TOTO tam predviedla!

Zdroj: Instagram/JA

Hlavným zmyslom života transgender modelky Jessicy Alves (39), kedysi Rodriga známeho ako Ken, je zjavne šokovať. Miluje sa predvádzať, a preto nestále zdieľa svoje fotky a videá na sociálnych sieťach, vrátane platformy OnlyFans. K tomu pridáva nové a nové plastiky a veľmi odvážne outfity. Má obrovský počet sledovateľov, ktorí ju podporujú v jej extrémnostiach, na ktorých sa zrejme mnohí aj dobre zabávajú. Najnovšie si dala zväčšiť po tretíkrát prsia, no prekvapila tým, že sa vybrala do posilňovne.

​​Za plastiky minula Jessica Alves vo svojom živote údajne viac ako 25 miliónov dolárov a ich počet sa odhaduje na takmer sto. Prvú podstúpila ešte ako Rodrigo v devätnástich rokoch. Ako mužovi sa mu najskôr páčila jeho premena na Kena, dlho pri nej ale nezostal. V duši sa vraj vždy cítil byť viac ženou, a tak si na ďalšiu premenu zvolil ako vzor bábiku Barbie. Plastické operácie podstupuje po celom svete, vyberá si podľa kvality, ale iste aj podľa ceny. Nová žena Jessica má obrie silikonové prsia, osí pás docielený zrejme odstránením rebier, neprirodzene veľký silikonový zadok, vymodelovanú vagínu, implantáty v tvári, extrémne líčenie, parochne, sexi bielizeň - to všetko zabezpečuje Jessice potrebný záujem o jej osobu.

Pred rokom absolvovala v azerbajdžánskom hlavnom meste Baku u prominentného plastického chirurga úpravu očí, aby sa podobali na mačacie oči topmodelky Belly Hadid, na čo musela čakať vyše roka. "Po mnohých operáciách som dosiahla tento vzhľad. Priznávam, že to nie je práve najprirodzenejší vzhľad, ale toto je konečný vzhľad, toto bol konečný cieľ, bola to veľmi dlhá cesta a ja nemôžem byť šťastnejšia," konštatovala s úľavou. O pár týždňov ale šla na ďalšiu plastickú operáciu, a to zadku, v tureckom Istanbule. Na začiatku marca si zas dopriala tretiu operáciu pŕs, ktoré si dala objemovo zväčšiť na šialených 2220 kubíkov. 

Takto nastajlovaná chodí Jessica cvičiť do posilňovne: 

S takými obrovskými prsiami a mohutným zadkom oblečená v čiernom priliehavom trikote a na hlave s dlhou blonďatou parochňou sa rozhodla zapózovať v posilňovni, na úžas okolo cvičiacich mužov. Ktovie ako vážne to s tým posilňovaním myslela, lebo keď bola ešte Rodrigo, dala si radšej implantovať "pekáč brušákov" zo silikónu namiesto poctivého cvičenia a posilňovania. Teraz vyskúšala posilňovni snáď všetky stroje, vrátane činiek. Pri pohľade na to, ako ich dvíha, či ťahá popruhy, človeka až napadá, či jej niečo nepraskne. No ako to už pri Jessice býva, netreba sa báť, žeby to myslela vážne, skôr šlo opäť iba o to, aby zaujala. Napokon, záujem verejnosti ju cez sociálne siete živí.

Jessica razí teóriu, "čím vačšie, tým lepšie": 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie