Polojasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Týždeň po pôrode sa Agáta ukázala v spodnej bielizni! To snáď NIE JE MOŽNÉ!
Zdielať na

Týždeň po pôrode sa Agáta ukázala v spodnej bielizni! To snáď NIE JE MOŽNÉ!

Archívna reportáž

Nevedno, či chce Agáta Hanychová (37) provokovať, keď na svoj profil Instagramu najnovšie pridala fotky v negližé. Ani nie týždeň po pôrode vyzerá, akoby ani nerodila, ale pritom sa posťažovala že dosť pribrala a ide chudnúť. Takto postupovala aj po predchádzajúcich pôrodoch, keď pridávala k cvičeniu aj tvrdšie diéty, čo ale teraz vraj neplánuje. Ale ako spomínala už počas tehotenstva, nepribrala toľko ako predtým a ani vôbec neopúchala.

​Svoje tretie tehotenstvo prežívala Agáta Hanychová posledné mesiace v pohode a vyžarovalo z nej šťastie. Mimoriadne pekné a nežné fotografie s bruškom nafotila spolu s partnerom Jaromírom Soukupom tesne pred pôrodom. Zdá sa, že vo vplyvnom mediálnom magnátovi našla oporu a pocit zabezpečenia, čo ju upokojuje. Vždy to bola práve ona, ktorá vraj najviac finančne a materiálne ťahala rodinu a netajila sa s tým, že by chcela raz mať partnera, ktorý bude mať viac ako ona. Majetok Soukupa je naozaj obdivuhodný, s vilou v Marbelle aj luxusným apartmánom s výhľadom na Manhattan, okrem iného.   

Hoci v Soukupovom sídle prebehla rozsiahla rekonštrukcia pre novú rodinku, z pôrodnice prišla Agáta do svojho domu. Už je tam predsa len zabývaná, a tak k sťahovaniu zrejme dôjde neskôr. Už pár týždňov má doma aj filipínsku pomocnicu v domácnosti, ktorá je zároveň aj opatrovateľkou jej detí. Hanychová sa tak môže viac starať o svoje materinské povinnosti s malou Rozárkou. To jej však nebráni, aby sa okamžite nepustila do zhadzovania nabratých kíl počas tehotenstva. "Iba pre silné povahy. Pribrala som zo 60 kg na 77 kg, no krása. Viem, že ma máte radi, pretože ukazujem realitu... takže s kožou na trh a ideme pomaly na to," napísala na začiatku komentára k fotkám v negližé. Skôr by sa ale zdalo, že sa chváli, ako sťažuje, keďže ani nie týždeň po pôrode vyzerá fantasticky.

Agáta si tesne pred pôrodom stihla odmoderovať ďalší diel svojej relácie Holčičky: 

No zjavne sa jej to nezdá byť také dokonalé, asi si predstavovala, že z pôrodnice má ísť žena rovno na predvádzacie mólo... A tak ide zaviesť opatrenia, aby to tak čoskoro bolo. "Nebudem držať žiadne diéty, len vynechám kilá čokolád a litre zmrzlín a začnem sa pomaly hýbať pod vedením mojej trénerky. Budeme pridávať aj cviky  a ukážem vám snáď časom fotku, kde budem vyzerať lepšie. Ale všetko v pokoji, hlavne nech mám mlieko," informovala ďalej svojich instagramových sledovateľov, a najmä sledovateľky.

Instagram/AH

​Tie, pochopiteľne, s jej lamentovaním nad váhou nesúhlasili a jedna jej odkázala za všetky: "Vyzeráte úplne normálne, dobre... človek by ani nepovedal, že ste boli tehotná, takže bez obáv." Iná ju zas pochválila "veď ste ako prútik" a ďalšia "vyzeráš skvelo." A to zrejme chcela Agáta aj počuť, inak sa to nedá vysvetliť, slepá azda zatiaľ nie je. "Sama dobre vieš, že nie si tlstá, tak načo toto divadlo," zhodnotila ďalšia sledovateľka a zaklincovala to iná, ktorá Agáta odporučila viac sebalásky.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie