Zatiahnuté
25°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Hviezdna speváčka vydesila fanúšikov vychudnutou figúrou! Jej vysvetlenie ŠOKOVALO!
Zdielať na

Hviezdna speváčka vydesila fanúšikov vychudnutou figúrou! Jej vysvetlenie ŠOKOVALO!

Archívna reportáž

S tým že so slávou prichádza aj mnoho nepríjemných momentov, sa musí vyrovnávať snáď každá hviezda. Najviac neraz krutých komentárov fanúšikov sa viaže najmä na vzhľad ich idolu. Skúsenosti s tým má aj mladá populárna speváčka Ariana Grande (29), ktorá vyzerá aj vďaka svojej útlej postave ako tínedžerka. No poslednú dobu sa jej obdivovateľom nepáči, že priveľmi schudla a majú starosti o jej zdravotný stav.

​Po mnohých upozorneniach fanúšikov na jej priam vychudnutú postavu sa rozhodla Ariane Grande reagovať, aj keď nerada, lebo to nemá vo zvyku. Vo videu na TikToku zdôraznila, že "existuje mnoho rôznych druhov krásy" a navrhla fanúšikom, aby sa vyhli aj "dobre mieneným" poznámkam o tom, ako "zdravo, nezdravo, veľko, malo, tí, tamtí, sexi, nesexi" ľudia majú vyzerať. Uviedla, že jej telu sa "venuje veľká pozornosť", preto by chcela vyvrátiť obavy o jej zdravie a prehovoriť o tom, čo to znamená byť človekom, ktorý je neustále stredobodom pozornosti.

Tieto fotky vzbudili rozruch:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa r.e.m.beauty (@r.e.m.beauty)

Na prekvapenie všetkých vo videu uviedla pre sledovateľov, že "porovnávajú moje súčasné telo s najnezdravšou verziou môjho tela". Americká hviezda, ktorá má hrať hlavnú úlohu Glindy Upland v pripravovanom filme Wicked podľa rovnomenného slávneho muzikálu, šokujúco priznala temné obdobie jej života, keď na to ani náhodou nevyzerala: "Bola som na mnohých antidepresívach, k tomu som pila, zle som sa stravovala a bola som na najnižšom bode svojho života, keď som vyzerala tak, ako sa to považuje za zdravé, ale v skutočnosti to nebolo zdravé. Zdravé môže vyzerať inak."

Ariana nebola nikdy výraznejšie bacuľatá ani v minulosti, zo štíhlej ženy sa stala ešte štíhlejšou. Porovnajte si napokon jej vzhľad sami v staršom klipe k piesni 7 rings:  

Ariana upozornila aj na to, že "nikdy neviete, čím si niekto prechádza. Buďte preto k sebe navzájom aj k sebe samým láskaví." Priznala sa úprimne k jej pohnútkam, prečo to všetko vysvetľuje takto otvorene a prejavuje tým určitú zraniteľnosť, čo by možno nemala, ale dúfa, že "z toho môže vzísť niečo dobré". Na záver poslala všetkým veľa lásky. Tak snáď jej vysvetlenie fanúšikovia prijali a bude mať od ich špekulácií v tomto smere pokoj. 

Ariana sa vyjadrila na margo špekulácii o jej zoštíhlenej postave vo videu na Tik Toku: 

@arianagrande

♬ original sound - arianagrande

 

Súvisiace články

Najčítanejšie