Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Šialený luxus! Po 4 mesiacoch ukázala Krainová zrekonštruovaný byt s rozlohou 400 metrov štvorcových!
Zdielať na

Šialený luxus! Po 4 mesiacoch ukázala Krainová zrekonštruovaný byt s rozlohou 400 metrov štvorcových!

Archívna reportáž

Nielen svojou dokonalou postavou sa chváli Simona Krainová (50). Už pred odletom do Dominikánskej republiky sa podelila so sledovateľmi o návrhy pripravovanej rekonštrukcie jej obrovského mezonetového podkrovného bytu v Prahe. Má rozlohu závratných 400 metrov štvorcových, z toho 120 m2 odkúpila kedysi od Dary Rolins (50), keď tá zatúžila po rodinnom dome so záhradou. Simona, keď sa vydala za Karla Vágnera (46) a čakali potomka, dala oba priestory spojiť a zrekonštruovať. Časom pribudli postupne dvaja synovia a bytu dali riadne zabrať.

​Na novú rekonštrukciu svojho rozľahlého bytu vyhradila Simona Krainová s manželom Karolom Vágnerom dobu, keď si budú spolu s deťmi užívať počas zimy slnečné počasie v Karibiku. V Dominikánskej republike si kúpili nehnuteľnosť a tá sa stala ich druhým domovom. To, čo potrebovali, pobalili do piatich kufrov a odleteli za slnkom, byt zverili do rúk profíkom. 

Niekoľko týždňov, ktoré strávila Simona s rodinou v Karibiku, ubehli ako voda a čaká ich návrat domov. Majú sa však na čo tešiť. Rekonštrukcia je hotová a fotky z vynoveného bytu Simona hrdo predviedla v instastories. "Byt bol absolútne nádherný, ale ako sa narodili deti, explodovala doslova bomba! Maxík capkal ručičkami od jedla pri rytmoch Teletubbies po stenách. Bruno ho úspešne nasledoval a postupom času do brazílskej čerešne na podlahe, nielen tými oranžovými tatrovkami, kreslili nepravidelné a trvalé obrázky. Časom, ako sa naša rodina rozrastá, sa k nim pridali dve parťáčky Angela & Aisha. Keď to zhrniem, tak sa nám podarilo byt zdevastovať a po 12 rokoch sme konečne ready na kompletnú rekonštrukciu," vysvetľovala dôvod komplexnej premeny bytu.

Na fotografiách z vynoveného mezonetového bytu je vidieť, že dizajnéri volil svetlé farby v kombinácii so svetlým drevom v duchu súčasného trendu, ktoré priestor presvetlili a vyzerá ešte priestrannejší. Všetky priestory sú v jednotnom štýle, v obývačke prepojenej s kuchyňou dominuje obrovská sedačka a ako zaujímavý prvok na ozvláštnenie visí z plafóna dizajnový luster. Nechýba ani krb. Simona má zaiste veľkú radosť z obrovského šatníka s oknom, kde má aj kozmetický stolík, ale aj z nadrozmernej manželskej postele v spálni, ako sa pochválila, má až tri metre šírku. Pochopiteľne, po stenách bytu sú vystavené jej veľkorozmerné fotografie, vo vstupnej hale je ale na fotke celá šťastná rodinka. Obrovský byt mal vysokú hodnotu už pred rekonštrukciou, no po nej by ho mohli predať za horibilnú sumu. To ale zjavne nemajú v pláne.

Najčítanejšie