Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Boj Absolonovej o synov sa skončil! TAKTO to dopadlo, vytočená do nepríčetnosti!
Zdielať na

Boj Absolonovej o synov sa skončil! TAKTO to dopadlo, vytočená do nepríčetnosti!

Archívna reportáž

Na vzťahy nemala herečka a speváčka Monika Absolonová (46) v živote šťastie. Jedno manželstvo s hokejistom Václavom Eiseltom skončilo rozvodom a ďalšie potom už neriskla. S posledným partnerom, hokejistom Tomášom Hornom (42), má dvoch synov, ale pre jeho nevery a klamstvo sa s ním rozišla, čo oznámila predvlani presne na 1. mája. Odvtedy je bez partnera a s Hornom zvádzala na súde boj o deti. Konečne je ale už s verdiktom súdu spokojná.

​Za necelé dva roky od rozchodu s partnerom a otcom jej synov Tomášom Hornom, prežila toho Monika Absolonová neúrekom. Po oznámení, že zostala s deťmi sama si navyše zlomila nohu a nemohla dlho poriadne chodiť. Ako bonus ale rapídne schudla, čo sa jej roky po narodení synov nedarilo napriek snahe. Zmenila aj účes a vrátil sa jej na tvár aj typický žiarivý úsmev. Ale nie vždy jej bolo do smiechu, najmä pre súdy o starostlivosť o deti s Hornom. 

Po ich rozchode chcela speváčka deti do výlučnej starostlivosti, ale ich otec žiadal o striedavú starostlivosť, s čím zásadne nesúhlasila. Koncom roka vyzeralo, že Horn súd vyhral, ale speváčka sa odvolala a dosiahla čo chcela. "Mám ich vo výhradnej starostlivosti. Chlapci sa s otcom vídajú raz za štrnásť dní, sú spolu vcelku dosť dlho. Ale nebolo to ľahké. Bolo to náročné," zverila sa Absolonová v talkshow Superchat.

Monika zažiarila aj v jojkárskej šou:

Vysvetlila aj prečo trvala na svojom. "Striedavú starostlivosť som rozhodne nechcela. Striedavá starostlivosť nie je ideálna pre deti, možno je ideálna pre rodičov, ale každý človek potrebuje zázemie, istotu, jeden domov. Ústavný súd odporučil, že striedavá starostlivosť je najlepšia forma výchovy, ja by som teda s tým zásadne nesúhlasila. Ale radšej zmeníme tému, lebo ma to vytáča do nepríčetnosti," povedala na rovinu plná emócií. S bývalým partnerom zjavne ešte zvádza boj, už ale "len" o financie.

Správa, ktorá šokovala nielen Absolonovej blízkych:

"Všetko nie je úplne vyriešené, ale našťastie sme neboli manželia, takže niektorým zásadným veciam, ktoré by mi z toho plynuli, sme sa vyhli," tvrdí speváčka, ktorá svoj život doslova reštartovala. "Kúpila som si nové krásne veľké auto a napísala som, že je to môj nový priateľ, ktorý ma stál menej ako ten posledný. Považujem to za veľmi vtipné. A pravdivé. Naším rozchodom som rozhodne neschudobnela, naopak," našla v rozchodovom marazme aspoň niečo dobré. A tiež je vraj už pripravená na nový vzťah, ale priznala, že sa bojí. "Už to nie je len o tom, že ja sa zamilujem, ale potrebujem, aby boli predovšetkým šťastní moji synovia, ktorí sú pre mňa najdôležitejší chlapi v živote," zhodnotila Monika to, čo cíti asi väčšina žien po rozchode.

Najčítanejšie