Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Po dlhom mlčaní Brzobohatý potvrdil, čo si o jeho vzťahu s Písařovicou mnohí mysleli!
Zdielať na

Po dlhom mlčaní Brzobohatý potvrdil, čo si o jeho vzťahu s Písařovicou mnohí mysleli!

Archívna reportáž

Je nesporné, že Ondřej Brzobohatý (40) je všestranne umelecky nadaný. Škála jeho tvorivej činnosti je veľmi široká, a to od herca, cez speváka, skladateľa, scenáristu, až po spisovateľa. Zdá sa, že najviac ho zaujala tvorba muzikálov. Po vlaňajšej muzikálovej premiére známej filmovej bláznivej komédie Zdeňka Trošku, Slunce, seno, jahody v Hudobnom divadle Karlín, sa už pustil do ďalšieho muzikálu podľa filmovej predlohy obľúbenej rozprávky Anděl páně. Premiéru by mal mať už v októbri v tom istom divadle. Hudbu považuje pre seba za tú najlepšiu terapiu aj čo sa týka jeho vzťahov so ženami.

​Pre syna herečky Hany Gregorovej a zosnulého herca Radka Brzobohatého sú možno po maminom vzore najpríťažlivejšie výrazné a sebavedomé typy žien so sklonom k dominancii. Dva partnerské vzťahy s takýmto typom mu už ale nevyšli, keď sa po pár rokoch rozišiel s Johanou Indrákovou, ktorá má teraz vzťah so ženou, ale nevydarilo sa mu ani manželstvo s krásnou bývalou Miss World Táňou Kuchařovou, ktoré trvalo päť rokov. Krátko po druhom rozvode sa prevalilo, že jeho novou partnerkou je úspešná moderátorka Daniela Písařovicová, ktorá je od neho o štyri roky staršia. Ani tá nepôsobí, že by ho chcela rozmaznávať na svoj úkor. 

"Ak do nejakého rangu moja partnerka nepatrí, tak je to ten, v ktorom by niekoho obletovala. Úprimne si to ani nedokážem predstaviť," zveril sa pre Extra.cz úprimne Ondřej, ktorému zjavne imponuje, že ho frajerka "neofukuje". Vyvstala však otázka, či je to teda u nich opačne. "Nepovedal by som, že ja som v našom vzťahu obletovač, ale ten vzťah, ktorý spolu máme, je viazaný na rešpekt k tomu, čo ten druhý robí a to je pre nás absolútne prirodzené," pekne zhodnotil tento žoviálne pôsobiaci mladý muž. Ako on, tak aj Daniela sú veľmi pracovne vyťažení, ba keď bol nedávno v LA na Oscaroch, ona ho tam nemohla kvôli práci sprevádzať. Objavil sa tam s mladou herečkou Annou Fialovou (27).

Charizmatický Ondřej Brzobohatý bol po rozvode spájaný s viacerými ženami:

"Hudba ma často dostáva z rôznych životných situácií, v ktorých som sa ocitol... Som absolútne presvedčený, že hudba má liečivú silu," skonštatoval pred časom. No najlepší liek sa javí byť nová láska, tak snáď im to aj v tejto zvláštnej konštelácii vydrží čo najdlhšie.

Ondřej je vo vzťahu s Danielou spokojný: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie